Samsung S9110 is 's werelds dunste horlogetelefoon

Samsung heeft vandaag de dunste horlogetelefoon ter wereld gelanceerd. De S9110 is net geen 12mm dik en heeft een 1,76-inch scherm.

Samsung heeft vandaag in het kielzog van LG ook een eigen horlogetelefoon gelanceerd. Afgelopen week kwam er al informatie naar buiten over de S9110 maar toen gingen we er nog van uit dat het om een high-end toestel ging. Inmiddels is duidelijk dat het hier om een ’s werelds dunste horlogetelefoon gaat die net geen 12mm dik is. Het toestel heeft een 1,76-inch touchscreen dat bestendig is tegen krassen en vuil. Daarnaast heeft het horloge een roestvrijstalen body en beschikt het over Bluetooth 2.1, een MP3-speler en tot slot kan het toestel e-mailen. Samsung heeft er ook voor gezorgd dat het toestel stemmen herkent waarmee je de telefoon kunt besturen.

De S9110 komt later deze maand op de markt in Frankrijk. Het toestel gaat 450 euro kosten echter is nog onduidelijk of het ook naar Nederland zal gaan komen. In augustus heeft Samsung wel twee persconferenties waarop niet minder dan vier toestellen gelanceerd gaan worden en misschien zal de S9110 ook daar onder vallen.

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. John -

  Hallo allemaal, ik heb dit apparaat inmiddels een jaar.

  Moet zeggen bevalt super, en ik wil nooit anders meer om te bellen/smsen.

  Nooit meer je foon kwijt, zit altijd aan je pols en met een prima headset erbij werkt het allemaal super.

  Ik heb inclusief abonnement van 2 jaar 299,= bij betaald.

 2. Michiel -

  Wat kost zo'n ding nou eigelijk en waar kan je dat zien veder is die zowizo dope alleen bellen lijkt me kut altijd oortje in.

 3. gadgetphones -

  Hoi Harm,

  U kunt het Gadgy steel horloge gewoon door een normale horloge winkel laten inkorten. Eventueel kunnen wij het ook voor u doen mocht het niet lukken, wij hebben hier een apparaat voor besteld aangezien er meerdere klanten de Gadgy steel watch phone iets te groot vinden om hun pols.
  Voor inkorten van uw watchphone gadgy steel kunt u ons even contacteren op info@gadgetphones.nl

  Mvg,
  Gadgetphones

 4. Harm Gadgetfreak -

  Werkt perfect die Gadgy Steel limited horloge telefoon, qua bellen gaat het heel erg makkelijk, alleen is SMS-en wel even wennen, met het stylus pennetje is het wel te doen..alleen is de armband ietsjes te groot voor mijn dunne pols.
  Weet iemand of de armband in te korten is van de Gadgy steel limited?
  Ik zit ook met smart te wachten op de Samsung S-9110 watchphone en het LG telefoonhorloge, ik hoorde laatst zelfs dat er een Nokia watchphone in 2010 op de markt komt, weet iemand hier meer van? bv. type nummer?

 5. Gadgetphones -

  Bellen met de Gadgy Steel Limited en de Samsung S9110 kan door het toestel net als James bond tegen het oor aan te houden, eigenlijk net als een normale telefoon.
  Bellen kan ook door het horloge op de speaker functie te zetten, dat is erg makkelijk tijdens het autorijden, u hoeft dan duw handen niet van het stuur af te halen.
  Maar bellen gaat ook prima dmv. de meegeleverde Bluetooth mini of stereo Headset, deze is eenvoudig met het toestel te connecten.
  Tevens kunt u de Gadgy Steel Limmited Horloge telefoon en de Samsung S9110 ook Connecten op uw bluetooth autoradio of Parrot carkit.

  GADGETPHONES

 6. Jaimy -

  Ik heb vorige week na lang wikken en wegen ook een horloge telefoon gekocht met veel meer opties dan deze Samsung S9110. Hij heet de GADGY STEEL EDITION
  Deze is helemaal van staal maar heeft in tegenstelling tot de samsung S9110 een Mp4 video speler, een Foto en filmcamera en een uitbreidbaar geheugen tot 8GB (Wat wel erg makkelijk is voor de Mp3 tjes):P

 7. Joseph -

  Ik vind hem zwaar dope..
  Ik ga hem kopen, weetje hoe relaxed!
  Je kan ook je muziek luisteren met je bluetooth oortje.
  En helemaal beter als je ook nog een laptop hebt met bluetooth.
  Nooit meer een telefoon in je zak die kwijt kan raken.

 8. Jan B -

  Hoe bel je eigenlijk met zo'n ding? Want het lijkt me erg onhandig en onergonomisch om te bellen met een sterk gebogen linkerpols en een geheven en gebogen linker voorarm. Probeer het je eens voor te stellen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters