Samsung S9110 is 's werelds dunste horlogetelefoon

Samsung heeft vandaag de dunste horlogetelefoon ter wereld gelanceerd. De S9110 is net geen 12mm dik en heeft een 1,76-inch scherm.

Samsung heeft vandaag in het kielzog van LG ook een eigen horlogetelefoon gelanceerd. Afgelopen week kwam er al informatie naar buiten over de S9110 maar toen gingen we er nog van uit dat het om een high-end toestel ging. Inmiddels is duidelijk dat het hier om een ’s werelds dunste horlogetelefoon gaat die net geen 12mm dik is. Het toestel heeft een 1,76-inch touchscreen dat bestendig is tegen krassen en vuil. Daarnaast heeft het horloge een roestvrijstalen body en beschikt het over Bluetooth 2.1, een MP3-speler en tot slot kan het toestel e-mailen. Samsung heeft er ook voor gezorgd dat het toestel stemmen herkent waarmee je de telefoon kunt besturen.

De S9110 komt later deze maand op de markt in Frankrijk. Het toestel gaat 450 euro kosten echter is nog onduidelijk of het ook naar Nederland zal gaan komen. In augustus heeft Samsung wel twee persconferenties waarop niet minder dan vier toestellen gelanceerd gaan worden en misschien zal de S9110 ook daar onder vallen.

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Samsung S9110

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters