Samsung SCH-W880 officieel aangekondigd als AMOLED 12 voor Korea

Wat eerst de Pixon 12 voor Korea leek te zijn, is nu naar buiten gekomen als de Samsung AMOLED 12. Het toestel overbrugt de ruimte tussen de cameratelefoon en camera en ziet er nu ook uit als een camera. Helaas niet voor Nederland, waarschijnlijk.

Samsung W880 AMOLED 12

De Samsung SCH-W880 kwam gisteren nog tevoorschijn en is nu eindelijk officieel aangekondigd. Het toestel overbrugt het gat tussen cameratelefoons en digitale point-and-shoot-camera’s met geavanceerde functies zoals optische zoom en touch-focus, allemaal uitgevoerd in een touchscreentelefoon die er ook echt uitziet als een camera onder de naam AMOLED 12, dat laatste vanwege de 12-megapixelresolutie die de camera heeft. Het toestel kan niet alleen hoge kwaliteit foto’s nemen, maar neemt ook video op in 720p HD-resolutie. Verder zijn de specificaties een beetje wat je kunt verwachten van een telefoon van dat kaliber, met als groot verkooppunt het 3,3 inch amoled-scherm.

Het klinkt allemaal erg goed, maar helaas is het niet voor ons als Europeanen bedoeld. De SCH-W880 AMOLED 12 is voorlopig alleen bedoeld voor Korea en dus niet voor de wereldmarkt. Dat wil echter niet zeggen dat we de functies van de telefoon niet, in een iets ander design en met een waarschijnlijk flinke vertraging, in Nederland zullen zien. Wanneer dat zover is, kunnen we echter nog niet zeggen.

Samsung W880 AMOLED 12

 

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters