Samsung SGH-P520 in aantocht

Vandaag is op een Samsung site de nieuwe SGH-P520 gespot door slashphone. De P520 moet de opvolger worden van de minder succesvolle P310 van Samsung.

De P520 krijgt van Samsung alles mee wat de P310 op dit moment mist. Zo is er een 3 megapixel camera aanwezig en stereo bluetooth (A2DP). Ook mag volgens slashphone Wifi niet ontbreken op de P520 en zit er zelfs een klein touchscreentje op! Hier onder volgen de specs van de P520 via deze site.

* Network: Triband GSM with EDGE

* Size: 88 x 54 x 8.9 mm

* Weight: 102 grams

* Display Screen: QVGA touchscreen, 262k colors, around 2.6-inch

* 3 megapixel camera

* 50MB internal memory

* microSD card slot

* Bluetooth (A2DP capable)

* WiFi with UMA

* Document viewer

* 960mAh battery

* Up to 180 minutes talk time

* Up to 220 hours standby time

De kracht van deze `calculator`, zo wordt de P serie van Samsung door velen genoemd, is zijn afmeting want met 88 x 54 x 8.9 mm is hij de kleinste Wifi telefoon van dit moment. Het is dan ook erg opvallend dat Samsung heeft besloten om Wifi in te bouwen in dit toestel omdat alleen de D520 en de i serie van Samsung Wifi aan boord heeft meegekregen van Samsung.

Dat er touchscreen is ingebouwd in de P520 is ook een ware revolutie voor de P serie. Hierdoor wordt de P520 de dunste (8.9mm) touchscreen phone op dit moment en stapt Samsung dus af van zijn huidig OS wederom. Omdat er touchscreen is ingebouwd zal Samsung een geheel nieuw OS hebben gemaakt voor de P520 om alles vlekkeloos te kunnen besturen.

Wat de prijs zal zijn van P520 en wanneer we hem in de winkel kunnen verwachten is vooralsnog onbekend. Echter door naar de specs te kijken zal dit toestel rond de 600 euro gaan kosten in de winkel omdat Wifi en touchscreen geen goedkope producten zijn voor een telefoon.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters