Samsung showcase

Deze week lanceerde Samsung de OmniaHD, UltraS S7350, UltraB S7220 en twee nieuwe Beat-telefoons. In deze showcase laten we foto’s zien van de gelanceerde toestellen. Ook hebben we foto’s van de gelanceerde picoprojector.

Samsung Ultra touch

Het toestel links is de Samsung UltraTouch, dit toestel was al voor de MWC bekend. Het toestel heeft een 8-megapixelcamera met touchscreen en slide-out numeriek toetsenbord. Het toestel heeft een mooi groot scherm en de bekende Samsung-interface. Helaas voelde het toestel erg stroperig aan. Hopelijk is dat bij het uiteindelijke model opgelost.

Maandag presenteerde Samsung de OmniaHD. In tegenstelling tot de huidige Omnia, draait de OmniaHD op het Symbian-platform. Het toestel heeft een groot 3,7-inch AMOLED-scherm. De OmniaHD draagt niet voor niets de letters HD in de naam, aangezien het toestel video’s kan opnemen in een resolutie van 1280×720 pixels.

OmniaHD

 

OmniaHD

 

De S7350 UltraS en S7220 UltraB zijn high-end toestellen met een strak uiterlijk. De UltraS is een dunne slidertelefoon van 12,6mm dik. Het toestel heeft een 5-megapixelcamera en is verder uitgerust met de laatste communicatiemogelijkheden.

De UltraB is een standaard candybar telefoon. Het toestel heeft een mooi 2,2-inch AMOLED QVGA-scherm met een 5-megapixelcamera.

Samsung

 

Samsung

 

Samsung Beat

Ten slotte presenteerde Samsung twee Beat-telefoons. Bij deze telefoons staat het beluisteren van muziek centraal. Om het geluid zo goed mogelijk te laten klinken zijn de toestellen uitgerust met de Bang & Olufsen ICEpower-technologie. Daarnaast had Samsung ook de Picoprojector-telefoon opgesteld waar we ook een glimp van hebben opgevangen. Het ziet er allemaal prima uit echter staat de techniek ervan nog wel in de kinderschoenen en een beetje licht in de buurt verstoort het beeld dusdanig dat het niet goed bruikbaar is.

Ook de Samsung S6220 was aanwezig samen met de Blue Earth. De S6220 is een prima toestel dat er gedegen uit ziet en prima in de hand ligt. Hij is wel wat breed maar hij doet erg denken aan een BlackBerry. De Blue Earth stond alleen achter een vitrine waardoor we er niet mee konden spelen.

Samsung

 

Samsung

 

Samsung

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters