Samsung Star 30 miljoen keer verkocht

Samsung heeft bekendgemaakt al 30 miljoen exemplaren van haar Star verkocht te hebben. Daarmee is het toestel de tweede telefoon van Samsung ooit die zoveel verkocht werd.

Samsung Star

Terwijl Samsung nu vooral met de Galaxy S veel succes lijkt te hebben en ook al bijna 10 miljoen exemplaren van het paradepaardje verkocht heeft, is dat zeker niet de enige telefoon van Samsung die het goed doet. Ook de Samsung Star, die ruim een jaar geleden voor de tienmiljoenste keer over de toonbank ging, blijft het goed doen. De telefoon is nog steeds goed voor een top 10-plaats in Nederland qua aantal verkochte toestellen. Dat blijkt niet alleen in Nederland het geval te zijn, want Samsung maakte deze week bekend dat er nu in totaal al 30 miljoen Star’s verkocht zijn.

Dat is, in de tijd dat de Star op de markt is, een record voor Samsung. De enige telefoon van Samsung die ook zoveel verkocht werd is de E250, maar die had er langer voor nodig dan de anderhalf jaar dat de Star nu in de schappen ligt.

Samsung heeft niet alleen met de Star veel succes, ook de varianten op het toestel verkopen goed. Zo zijn ook de Star Mini en de Star Qwerty al weken in de top 20 bestverkochte toestellen in Nederland te vinden en die zullen daar nog wel even blijven. En dat terwijl de Corby met al zijn varianten, die de Star moest gaan opvolgen, snel in de vergetelheid is geraakt.

Bron: Tweakers

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters