Samsung Star gaat al vijf miljoen keer over de toonbank

Samsung’s goedkope touchscreen-telefoon de Samsung Star is inmiddels meer dan vijf miljoen keer verkocht. Het toestel staat in Nederland dan ook op de eerste positie in de GFK-cijfers.

Samsung Star

Samsung heeft vandaag in een persbericht te kennen gegeven dat het meer dan vijf miljoen Stars heeft verkocht sinds de lancering van het toestel. De Star is een touchscreen-telefoon die vooral bekend staat om zijn lage prijskaartje. Er is sinds de LG Cookie een trend ontstaan met telefoon die een touchscreen hebben en een zo laag mogelijk prijskaartje. Zo is al een tijdje de Star op de markt en diens opvolger staat ook alweer op de planken met een prijskaartje van de onder de 150 euro. Ook Nokia probeert een graantje mee te pikken van deze trend en heeft afgelopen week een toestel geïntroduceerd dat ook net geen 150 euro moet gaan kosten.

Desalniettemin is de Star op dit moment het best verkopende toestel van Samsung en in Nederland doet het toestel het zelfs zo goed dat het op de eerste positie staat in de GFK-cijfers.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters