Samsung start verkoop Galaxy Note 3 en Galaxy Gear in Nederland

Samsung is gestart met de verkoop van de Galaxy Note 3 en de Galaxy Gear in Nederland. De high-end smartphone heeft een verkoopprijs van rond de 699 euro mee gekregen.

Samsung Galaxy Note 3 hands-on

De Galaxy Note 3 werd begin deze maand in Berlijn tijdens de IFA-beurs bekendgemaakt. Het nieuwe paradepaardje van Samsung beschikt over een nog groter scherm dan zijn voorgangers, terwijl het formaat van het toestel gelijk is gebleven. Het Full HD-scherm is 5.7″ groot en is voorzien van een Super Amoled HD Plus-paneel. Daarnaast is de Galaxy Note 3 voorzien van een Qualcomm 800-processor die geklokt is op 2.26GHz. De phablet is de eerste smartphone die over 3GB aan ram beschikt en dat in combinatie met de processor en Android 4.3 moet ervoor zorgen dat het de snelste smartphone van dit moment wordt.

Samsung heeft haar phablet ook uitgerust met een 13-megapixelcamera die in 4k video’s kan opnemen. Het toestel heeft ook een aangepast design mee gekregen tegenover zijn voorgangers. De telefoon is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar en kost rond de 699 euro in de verschillende webshops en winkels. De smartphone is in twee kleuren beschikbaar; zwart en wit. Het toestel beschikt wel standaard over 32GB geheugen. Onze hands-on met de Galaxy Note 3 kun je hier vinden.

Naast de Galaxy Note 3 is vandaag ook Samsung’s slimme horloge gelanceerd, de Galaxy Gear. De Galaxy Gear kan samenwerken met de Galaxy Note 3 en weergeeft vervolgens binnen gekomen berichten. Ze kunnen ook berichten opstellen, nieuwe agenda-items aanmaken, een alarm instellen, en het weer controleren door middel van S Voice. De Memographer is een 1,9-megapixel autofocuscamera met 720p video-opname. Met deze camera maak je eenvoudig foto’s of filmpjes van dingen die je opvallen. Je kunt je content bewaren en opslaan, maar ook direct delen via sociale media. Met Voice Memo neem je zo vanaf je pols belangrijke gedachten of gesprekken op en je bewaart ze als tekst op je Galaxy smartphone.

De Galaxy Gear kost 299 euro los en kan momenteel alleen met de Galaxy Note 3 werken en later ook met de Galaxy S4 middels een update. Onze eerste ervaring met de Galaxy Gear kun je hier lezen.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Rozbeh AJ -

    Daarnaast is de phablet de eerste smartphone die over 3GB aan ram beschikt en dat in combinatie met de processor en Android 4.2 moet ervoor zorgen dat het de snelste smartphone van dit moment wordt.

    Hij heeft android 4.3 mee gekregen toch?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters