Samsung start wedstrijd voor ontwikkelaars

Samsung is in Nederland dan ook los gegaan met haar wedstrijd voor ontwikkelaars. Ontwikkelaars die voor het Bada OS applicaties willen schrijven kunnen mooie 3D LED TV’s winnen van de producent.

Samsung Wave

Samsung heeft een applicatiewedstrijd voor Nederland aangekondigd voor haar Bada OS. Ontwikkelaars die graag voor het nieuwe OS van de producent applicaties willen gaan maken kunnen mee doen met deze competitie en zo kans maken op prijzen, aldus de producent. Samsung stelt vijf 55″ 3D LED TV’s ter beschikken voor de vijf meest gedownloade applicaties uit de applicatiewinkel van de Wave. Volgens Samsung zijn er inmiddels meer dan 600 applicaties in de winkel van de producent voor het Bada OS. Samsung probeert met man en macht nieuwe ontwikkelaars zo ver te krijgen om ook daadwerkelijk applicaties te gaan schrijven voor haar eigen OS.

“Het is goed om te zien dat ontwikkelaars en content providers deel willen uitmaken van de bada community,” zegt Ronald Peters, Head of Mobile Product Management van Samsung Electronics Benelux. Samsung zal later dit jaar met nog een paar mid-range Bada-telefoons gaan introduceren in de wereld. De producent heeft echter nog niet te kennen gegeven welke telefoons ook naar Europa zullen gaan komen. De Wave 2 en de Wave Pro zijn vooralsnog alleen bestemd voor Rusland.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters