Samsung stelt de Chat 335 voor

Samsung heeft een nieuwe messaging-telefoon voorgesteld in de vorm van de Chat 335. Het toestel wordt een directe concurrent van de Nokia C3-00 en heeft onder andere Wi-Fi en een volledig toetsenbord aan boord.

Samsung Chat 335

Kort geleden kwam Samsung met de Chat 322, een dual-sim-telefoon in de populaire BlackBerry-formfactor. En alles waar twee simkaarten inpassen is eigenlijk niet geschikt en te vinden op de Nederlandse markt, dus zal de Chat 322 in Nederland een erg korte historie krijgen. Om dat euvel op te lossen heeft Samsung in België de Chat 335 bekend gemaakt, een qwerty-telefoon voor het low-end-segment zonder dual-sim-functionaliteiten.

De specificaties van de Chat 335, of eigenlijk voluit S3350 Ch@t 335, zijn nagenoeg gelijk aan die van de Nokia C3-00 en dat is dan ook het toestel waarmee de Chat 335 in het prepaid-segment zal strijden om de troon. De telefoon heeft een 2-megapixelcamera, Wi-Fi-ondersteuning, een FM radio en een muziekspeler. Ook Samsung Apps zal de telefoon toegang toe hebben en uiteraard ontbreekt integratie van sociale netwerken niet.

Hoewel de Chat 335 nog niet op de Nederlandse site van Samsung is verschenen, is de kans wel erg groot dat hij naar Nederland zal komen. Waarschijnlijk zul je de Chat 335 dan ook nog voor het einde van dit jaar in een prepaid-pakketje kunnen vinden voor ongeveer €100,-

Samsung Chat 335

 

Samsung Chat 335

 

Samsung Chat 335

 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters