Samsung stopt draadloze telefoon-oplader in monitorvoet

Samsung heeft een setje monitoren gelanceerd met een Qi draadloze oplader in de voet. Als gebruiker kun je nu je telefoon opladen terwijl je zelf zit te werken.

Samsung stopt draadloze telefoon-oplader in monitorvoet 2000640309

Samsung heeft een nieuw monitor-model aangekondigd, de SE370. Dit model is beschikbaar in twee formaten; 23,6- of 27-inch. De resolutie van 1920 bij 1080 pixels is niet wat deze monitor speciaal maakt, de voet van de monitor wel. De voet van de monitor bevat een Qi-paneel om je telefoon draadloos mee op te laden. De 23,6-incher kan een helderheid bereiken van 250cd/m2, zijn 27-inch broertje is iets krachtiger met een helderheid van 300cd/m2.

Door het draadloos opladen, heb je geen oplaadkabeltjes op je bureau nodig. Samsung-topman Seok-gi Kim zei zelfs: “We helpen mensen hun mobiele apparaten slimmer gebruiken door rotzooi van het bureau te verwijderen.”

Een aantal Samsung telefoons hebben al Qi-ondersteuning en kunnen dus opgeladen worden door de monitor. Als er in de toekomst draadloze toetsenborden en muizen komen, kunnen we die ook op deze manier opladen. Tot nu toe lijkt het Samsung’s idee dat we met deze monitor ‘gewoon’ onze telefoon opladen.

Wanneer de monitor te koop wordt, en wat hij dan gaat kosten, is nog niet bekend. Om te concurreren met Asus moet Samsung de prijzen niet te hoog maken. Asus heeft namelijk ook een monitor aangekondigd met een draadloze oplader in de voet. De Asus bevat wel een 4K-scherm, dat dus scherper is dan Samsung’s scherm.

Bekijk hier Samsung’s eigen productvideo over deze monitoren:

Bron: SamsungTomorrow

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters