Samsung stuurt uitnodigingen voor 'belangrijke' aankondiging nieuw Galaxy-apparaat

Samsung heeft de geruchtenmachine weer op hol gebracht door uitnodigingen te versturen voor een aankondiging op 15 augustus. Het enige wat de fabrikant hier verder over kwijt wil, is dat er een nieuw Galaxy-apparaat wordt gelanceerd.

note 10.1

De uitnodiging is gericht aan de Amerikaanse pers. Het apparaat wordt in Amerika onthuld vlak voordat de IFA-beurs plaatsvindt.

Samsung noemt het een ‘zeer belangrijke aankondiging en onthulling van het nieuwste Galaxy-apparaat.’ Waarbij het overigens allerminst zeker is of het om een smartphone of tablet gaat, want de uitnodiging is afkomstig van Samsung Electronics, en niet van Samsung Telecommunications dat over smartphones en tablets gaat.

Bloggers vermoeden gezien de naam Galaxy dat het toch wel eens om een tablet kan gaan, en wel de Galaxy Note 10.1 die in februari al in Barcelona door ons is vastgehouden. Dit is een high-end tablet waar je met een styluspen op kunt schrijven, net als op de smartphoneversie Galaxy Note.

Of wellicht gaat het om de opvolger van die telefoon, de Galaxy Note II. Dit toestel is per ongeluk al eens opgedoken op de website van de Amerikaanse retailer J&R, met een quadcore processor en een nog groter scherm.

Maar wellicht gaat het om een televisie, een camera of een andersoortig apparaat, want Samsung heeft er verder niets over losgelaten. Op 15 augustus weten we meer.

Bron: GSM Arena

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters