Samsung-telefoons in nieuwe kleuren gehuld

Een webshop heeft van twee recente Samsung-telefoons nieuwe kleurtjes in haar assortiment opgenomen die we niet eerder gezien hebben. Het gaat om roze en witte varianten van de Marvel en Monte.

Samsung Monte Chic White

Samsung is geen bedrijf dat doorgaans met veel bombarie nieuwe kleurvarianten van haar telefoons introduceert. Zo zijn ook nu weer drie nieuwe kleurtjes van Samsung-toestellen waarover we vanuit Samsung niets gehoord hebben in de handel verschenen. Webshop 2Call heeft twee nieuwe kleuren van de Samsung S5560 Marvel en één nieuwe versie van de S5620 Monte in haar assortiment opgenomen. Beide toestellen mogen een witte versie verwelkomen en voor de Marvel is ook nog een roze outfit ontworpen.

De witte Monte, die Chic White heet, is verkrijgbaar bij 2Call voor €159,- exclusief verzending. De telefoon bestaat uit wit met een aantal rode accenten en heeft hiermee een wat frissere uitstraling dan de zwarte versie. De nieuwe versies van de Marvel hebben nagenoeg dezelfde prijs gekregen als die van de Monte. De witte versie, ook gedoopt tot Chic White, kun je bemachtigen voor €158,- exclusief verzending. De roze versie, die Romantic Pink genoemd is door Samsung, is één euro goedkoper en komt daarmee uit op €157,-.

Samsung Marvel Romantic Pink

 

Samsung Marvel Chic White

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters