Samsung-telefoons krijgen gratis Nokia Here-suite

De uitstekende Here-suite van Nokia komt naar Android. De Galaxy-smartphones krijgen exclusief de Here-suite van Nokia. Hierin zit ook Here Drive, het beste gratis mobiele navigatiesysteem.

De Nokia Here-suite is in onze reviews altijd een van de pluspunten aan Nokia Lumia-telefoons. Toen Microsoft de smartphone-afdeling van Nokia overnam, bleef Here in Finse handen. Eerder ontdekten we al dat Nokia Android-programmeurs aan het werven was.

Nokia en Samsung slaan nu dus de handen ineen. Hiermee zijn de Galaxy-smartphones de eerste Android-telefoons die Nokia Here krijgen. Voorlopig blijft dat ook zo. De apps zitten nu nog in de bètafase. Misschien dat andere fabrikanten daarna ook Here voor Android krijgen.

Met Nokia Here Drive kun je vooraf gratis de wegenkaarten van welk land je ook wil downloaden. Hierdoor hoeft tijdens het navigeren de wegenkaart niet gedownload worden. Navigeren kost dus geen mobiele data.

Nokia Here Drive werkt ook op de nieuwe smartwatch van Samsung, de Gear S.

Nokia's Here Suite met navigatiesysteem Here Drive komt naar Android op de Galaxy-telefoons van Samsung 
Nokia's Here Suite met navigatiesysteem Here Drive komt naar Android op de Galaxy-telefoons van Samsung 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Fabian Spierings -

  Is er ook al bekend wanneer er een goede offline gratis navigatie komt voor iOS? Ik gebruik nu Waze, deze is super maar kan niet offline. Omdat ik vaak in buitenland zit zou offline navigatie toch wel erg fijn zijn

   1. Quasimodo -

    Tja, maar denk dat Samsung er voor betaald (of iig iets terug doet) en Apple iets laten betalen voor een hele mooie dienst die jij vervolgens gratis gaat krijgen is een utopie. Maar je kunt nog altijd veel geld in je zak houden door een Samsung te kopen én Nokia Here-suite gratis krijgen 🙂

 2. Danijel -

  Heel erg tof! Zat ik aardig lang op te wachten; desondanks wel eeuwig spijtig dat het alleen voor Samsung er is. De vraag is natuurlijk voor hoe lang..

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters