Samsung telt af naar Galaxy S III

Samsung doet er alles aan om een hype te creëren rond de presentatie van zijn nieuwe vlaggenschip, dat wij voorlopig maar de Galaxy S III blijven noemen. Nu heeft de fabrikant een eierwekker online gezet die aftelt naar een tijdstip waarop waarschijnlijk een eerste videoteaser wordt prijsgegeven.

teaser SGS3

De eierwekker is onine gezet op de website tgeltaayehxnx.com. Een anagram voor The Next Galaxy. Om een uur vanmiddag is op die site waarschijnlijk enig nieuws te zien over de nieuwe smartphone, die op 3 mei in Londen wordt onthuld.

Wat we precies voor toestel te zien krijgen op die derde mei is een goed bewaard geheim, en juist daarom is Samsung erin geslaagd om een enorme geruchtenstroom rondom zijn nieuwe telefoon te creëren. Het nieuwe vlaggenschip, dat de uiterst populaire Galaxy S II moet opvolgen, zou in ieder geval net na de lunch vandaag iets van zijn geheimen moeten onthullen. Als dat zo ver is, valt dat hier te lezen.

Bron: CNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kaaaas -

  @jaakie dat kon al meg gingerbread gewoon naar aplicaties linker knopje naast de home knop, wijzigen, map toevoegen en op je home screen zetten

  1. Sjaakie -

   nog nooit met stock android 4.0 gespeeld zekers..?

   Ik weet dat je een MAP kunt aanmaken met snelkoppelingen er in, maar in 4.0 kan je snelkoppelingen op elkaarplaatsen, zodat ze in een MAPJE komen.. dit gaat dus absoluut niet bij 4.0 op de SII..pff:X

  1. Sjaakie -

   In Android 4.0 kan je inderdaad mappen op je homescreen maken, en de icoontjes onderin de balk wijzigen. HTC heeft dit ook mee opgenomen in hun Sense. Maar als je een Galaxy Sii met 4.0 heb kan dit niet. Dat de touchwiz niet valt aan te passen..oke, maar dat je geen mappen op je homescreen kan maken is toch een grote misser. Dit is 1 van de mooie nieuwe mogelijkheden in 4.0. Duidelijk genoeg nu!!

 2. Sjaakie -

  Het zou toch zomaar de SIII kunnen gaan worden.. 3mei? Als de touchwiz op dit toestel niet is aan te passen net als bij de SII met Android 4.0 en je dat je ook geen mappen met snelkoppelingen kan maken op je homescreen, dan kost ze dit zeker weten klanten!!

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters