Samsung telt af naar Galaxy S III

Samsung doet er alles aan om een hype te creëren rond de presentatie van zijn nieuwe vlaggenschip, dat wij voorlopig maar de Galaxy S III blijven noemen. Nu heeft de fabrikant een eierwekker online gezet die aftelt naar een tijdstip waarop waarschijnlijk een eerste videoteaser wordt prijsgegeven.

teaser SGS3

De eierwekker is onine gezet op de website tgeltaayehxnx.com. Een anagram voor The Next Galaxy. Om een uur vanmiddag is op die site waarschijnlijk enig nieuws te zien over de nieuwe smartphone, die op 3 mei in Londen wordt onthuld.

Wat we precies voor toestel te zien krijgen op die derde mei is een goed bewaard geheim, en juist daarom is Samsung erin geslaagd om een enorme geruchtenstroom rondom zijn nieuwe telefoon te creëren. Het nieuwe vlaggenschip, dat de uiterst populaire Galaxy S II moet opvolgen, zou in ieder geval net na de lunch vandaag iets van zijn geheimen moeten onthullen. Als dat zo ver is, valt dat hier te lezen.

Bron: CNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kaaaas -

  @jaakie dat kon al meg gingerbread gewoon naar aplicaties linker knopje naast de home knop, wijzigen, map toevoegen en op je home screen zetten

  1. Sjaakie -

   nog nooit met stock android 4.0 gespeeld zekers..?

   Ik weet dat je een MAP kunt aanmaken met snelkoppelingen er in, maar in 4.0 kan je snelkoppelingen op elkaarplaatsen, zodat ze in een MAPJE komen.. dit gaat dus absoluut niet bij 4.0 op de SII..pff:X

  1. Sjaakie -

   In Android 4.0 kan je inderdaad mappen op je homescreen maken, en de icoontjes onderin de balk wijzigen. HTC heeft dit ook mee opgenomen in hun Sense. Maar als je een Galaxy Sii met 4.0 heb kan dit niet. Dat de touchwiz niet valt aan te passen..oke, maar dat je geen mappen op je homescreen kan maken is toch een grote misser. Dit is 1 van de mooie nieuwe mogelijkheden in 4.0. Duidelijk genoeg nu!!

 2. Sjaakie -

  Het zou toch zomaar de SIII kunnen gaan worden.. 3mei? Als de touchwiz op dit toestel niet is aan te passen net als bij de SII met Android 4.0 en je dat je ook geen mappen met snelkoppelingen kan maken op je homescreen, dan kost ze dit zeker weten klanten!!

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters