Samsung telt af naar Galaxy S III

Samsung doet er alles aan om een hype te creëren rond de presentatie van zijn nieuwe vlaggenschip, dat wij voorlopig maar de Galaxy S III blijven noemen. Nu heeft de fabrikant een eierwekker online gezet die aftelt naar een tijdstip waarop waarschijnlijk een eerste videoteaser wordt prijsgegeven.

teaser SGS3

De eierwekker is onine gezet op de website tgeltaayehxnx.com. Een anagram voor The Next Galaxy. Om een uur vanmiddag is op die site waarschijnlijk enig nieuws te zien over de nieuwe smartphone, die op 3 mei in Londen wordt onthuld.

Wat we precies voor toestel te zien krijgen op die derde mei is een goed bewaard geheim, en juist daarom is Samsung erin geslaagd om een enorme geruchtenstroom rondom zijn nieuwe telefoon te creëren. Het nieuwe vlaggenschip, dat de uiterst populaire Galaxy S II moet opvolgen, zou in ieder geval net na de lunch vandaag iets van zijn geheimen moeten onthullen. Als dat zo ver is, valt dat hier te lezen.

Bron: CNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kaaaas -

  @jaakie dat kon al meg gingerbread gewoon naar aplicaties linker knopje naast de home knop, wijzigen, map toevoegen en op je home screen zetten

  1. Sjaakie -

   nog nooit met stock android 4.0 gespeeld zekers..?

   Ik weet dat je een MAP kunt aanmaken met snelkoppelingen er in, maar in 4.0 kan je snelkoppelingen op elkaarplaatsen, zodat ze in een MAPJE komen.. dit gaat dus absoluut niet bij 4.0 op de SII..pff:X

  1. Sjaakie -

   In Android 4.0 kan je inderdaad mappen op je homescreen maken, en de icoontjes onderin de balk wijzigen. HTC heeft dit ook mee opgenomen in hun Sense. Maar als je een Galaxy Sii met 4.0 heb kan dit niet. Dat de touchwiz niet valt aan te passen..oke, maar dat je geen mappen op je homescreen kan maken is toch een grote misser. Dit is 1 van de mooie nieuwe mogelijkheden in 4.0. Duidelijk genoeg nu!!

 2. Sjaakie -

  Het zou toch zomaar de SIII kunnen gaan worden.. 3mei? Als de touchwiz op dit toestel niet is aan te passen net als bij de SII met Android 4.0 en je dat je ook geen mappen met snelkoppelingen kan maken op je homescreen, dan kost ze dit zeker weten klanten!!

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters