Samsung test de low-end Galaxy J3 (2017)

De Samsung Galaxy J3 (2017) is opnieuw opgedoken, een toestel dat wellicht ook naar Europa komt.

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017)Samsung komt naar verwachting binnenkort met een nieuwe low-end Android smartphone, de Galaxy J3 (2017). Het toestel werd in mei dit jaar al gecertificeerd in China, wat normaliter betekent dat een smartphone zeer binnenkort uitkomt. De Galaxy J3 (2017) is echter nog nergens te bekennen.

Zauba

Het bleef een flinke tijd stil rondom de low-end Android smartphone, maar daar is nu verandering in gekomen.  Het toestel wordt nu namelijk door Samsung getest en zal waarschijnlijk in de komende weken gelanceerd worden. De Galaxy J3 (2017), ook wel bekend als de Samsung SM-J327P, is gespot op de Indiase website Zauba. Zauba houdt de import en export naar en van India in de gaten.

Specificaties

Naast het feit dat Samsung bezig is met het testen van de Samsung J3 (2017) geeft de melding ook aan dat het low-end toestel een 5-inch scherm heeft. Dankzij de certificatie van TENAA weten we al dat het toestel een 720p scherm krijgt. Naar verwachting heeft de Android smartphone verder een 1.2GHz quad-core processor, 2GB aan werkgeheugen en 8GB aan intern opslaggeheugen.

Foto’s kunnen waarschijnlijk genomen worden met een 8MP camera aan de achterkant en een 5MP camera aan de voorkant. Ten tijde van de Chinese certificatie draaide het toestel op Android 5.1.1 Lollipop, maar hopelijk draait het toestel uitendelijk minstens op Android 6.0 Marshmallow.

Nederland?

Normaal zijn dit soort toestellen vaak enkel op armere landen gericht. Geruchten wijzen erop dat er echter ook een iets duurdere versie van Galaxy J3 (2017) aankomt voor Europa en Amerika, met een 1080p scherm en wellicht een sterkere processor. Er bestaat dus een kans dat we ook binnenkort in Nederland met dit goedkopere toestel aan de slag kunnen.

Bron: Zauba

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters