Samsung toont de Galaxy Ace S5830 aan de wereld

Samsung heeft een verkleinde versie van de Galaxy S-smartphone aangekondigd genaamd de Galaxy Ace. De Ace beschikt over een 800MHz-processor en een 3.5-inch scherm. De website van Samsung Indonesië laat het toestel al in volle glorie zien.

De Samsung-website van Indonesië laat een nieuwe smartphone van de producent zien die voorzien is van Android 2.2. De nieuwe Galaxy Ace kan beschouwd worden als het kleine broertje van de Galaxy S, dit aangezien alle specificaties net iets minder zijn dan die van de grote broer. Zo beschikt de Ace over een 3.5-inch HVGA-display met een resolutie van 320 x 480 pixels. Het toestel beschikt ook over Swype zodat er snel getypt kan worden en een 5-megapixelcamera om foto’s en video’s mee op te nemen.

Overige specificaties van het toestel zijn een FM radio, GPS, Bluetooth en Wifi. Ook het geheugen kan uitgebreid worden tot 32GB en daarbij ondersteunt het toestel ook HSDPA om snel mee te kunnen internetten. Het toestel zal in de mid-range categorie uit gaan komen en moet dus relatief betaalbaar gaan worden voor consumenten. Samsung Nederland heeft het toestel nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat hij ook naar de Benelux zal gaan komen. Prijzen zijn op dit moment nog onbekend van deze Ace.

De Galaxy Ace zal zowel in het zwart als in het wit op de markt gaan komen. Eventuele accessoires voor het toestel zijn nog onbekend.

Samsung Galaxy Ace 

Bron: androidos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Paff -

  Belcompany was hij al te verkrijgen (site en winkel) en nog een paar webshops bieden die al aan.
  En dat is ook waar… Defy heb ik specifiek niet voor gekozen (een vriend heeft hem en mij viel die erg tegen). En de rest… ach wilde iets nieuws 😉

 2. Paff -

  Ik heb de deze sinds vandaag (als "tussen" telefoon zeg maar) en het ik moet zeggen dat het me absoluut niet tegenstaat.

  Werkt nog vrij snel en mooi beeld!

  De Ace (gl-s5830) Draait op/met:

  – 800 Mhz
  – Android 2.2.1 (Froyo), TouchWiz 3.0
  – 3.5" HVGA TFT LCD scherm
  – WiFi 802.11 b/g/n

  1. Dominick -

   Hmm, waar heb je hem gekocht? Dacht dat hij nog niet verkrijgbaar was….

   Heb hem zelf ook een aantal dagen nu (via Samsung, review later op AAP). Inderdaad valt hij me niet tegen, hoewel ik hem zo op het eerste gezicht wel te duur vind als je bedenkt dat je voor bijna dezelfde prijs een Desire, Legend, X10, Defy etc. kunt kopen…

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters