Samsung toont de Galaxy Ace S5830 aan de wereld

Samsung heeft een verkleinde versie van de Galaxy S-smartphone aangekondigd genaamd de Galaxy Ace. De Ace beschikt over een 800MHz-processor en een 3.5-inch scherm. De website van Samsung Indonesië laat het toestel al in volle glorie zien.

De Samsung-website van Indonesië laat een nieuwe smartphone van de producent zien die voorzien is van Android 2.2. De nieuwe Galaxy Ace kan beschouwd worden als het kleine broertje van de Galaxy S, dit aangezien alle specificaties net iets minder zijn dan die van de grote broer. Zo beschikt de Ace over een 3.5-inch HVGA-display met een resolutie van 320 x 480 pixels. Het toestel beschikt ook over Swype zodat er snel getypt kan worden en een 5-megapixelcamera om foto’s en video’s mee op te nemen.

Overige specificaties van het toestel zijn een FM radio, GPS, Bluetooth en Wifi. Ook het geheugen kan uitgebreid worden tot 32GB en daarbij ondersteunt het toestel ook HSDPA om snel mee te kunnen internetten. Het toestel zal in de mid-range categorie uit gaan komen en moet dus relatief betaalbaar gaan worden voor consumenten. Samsung Nederland heeft het toestel nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat hij ook naar de Benelux zal gaan komen. Prijzen zijn op dit moment nog onbekend van deze Ace.

De Galaxy Ace zal zowel in het zwart als in het wit op de markt gaan komen. Eventuele accessoires voor het toestel zijn nog onbekend.

Samsung Galaxy Ace 

Bron: androidos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Paff -

  Belcompany was hij al te verkrijgen (site en winkel) en nog een paar webshops bieden die al aan.
  En dat is ook waar… Defy heb ik specifiek niet voor gekozen (een vriend heeft hem en mij viel die erg tegen). En de rest… ach wilde iets nieuws 😉

 2. Paff -

  Ik heb de deze sinds vandaag (als "tussen" telefoon zeg maar) en het ik moet zeggen dat het me absoluut niet tegenstaat.

  Werkt nog vrij snel en mooi beeld!

  De Ace (gl-s5830) Draait op/met:

  – 800 Mhz
  – Android 2.2.1 (Froyo), TouchWiz 3.0
  – 3.5" HVGA TFT LCD scherm
  – WiFi 802.11 b/g/n

  1. Dominick -

   Hmm, waar heb je hem gekocht? Dacht dat hij nog niet verkrijgbaar was….

   Heb hem zelf ook een aantal dagen nu (via Samsung, review later op AAP). Inderdaad valt hij me niet tegen, hoewel ik hem zo op het eerste gezicht wel te duur vind als je bedenkt dat je voor bijna dezelfde prijs een Desire, Legend, X10, Defy etc. kunt kopen…

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters