Samsung toont de Galaxy Ace S5830 aan de wereld

Samsung heeft een verkleinde versie van de Galaxy S-smartphone aangekondigd genaamd de Galaxy Ace. De Ace beschikt over een 800MHz-processor en een 3.5-inch scherm. De website van Samsung Indonesië laat het toestel al in volle glorie zien.

De Samsung-website van Indonesië laat een nieuwe smartphone van de producent zien die voorzien is van Android 2.2. De nieuwe Galaxy Ace kan beschouwd worden als het kleine broertje van de Galaxy S, dit aangezien alle specificaties net iets minder zijn dan die van de grote broer. Zo beschikt de Ace over een 3.5-inch HVGA-display met een resolutie van 320 x 480 pixels. Het toestel beschikt ook over Swype zodat er snel getypt kan worden en een 5-megapixelcamera om foto’s en video’s mee op te nemen.

Overige specificaties van het toestel zijn een FM radio, GPS, Bluetooth en Wifi. Ook het geheugen kan uitgebreid worden tot 32GB en daarbij ondersteunt het toestel ook HSDPA om snel mee te kunnen internetten. Het toestel zal in de mid-range categorie uit gaan komen en moet dus relatief betaalbaar gaan worden voor consumenten. Samsung Nederland heeft het toestel nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat hij ook naar de Benelux zal gaan komen. Prijzen zijn op dit moment nog onbekend van deze Ace.

De Galaxy Ace zal zowel in het zwart als in het wit op de markt gaan komen. Eventuele accessoires voor het toestel zijn nog onbekend.

Samsung Galaxy Ace 

Bron: androidos

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters