Samsung toont nieuwe teaser van de Galaxy Tab 8.9

Samsung heeft via Facebook een nieuwe teaser geplaatst van de te aankondigen Galaxy Tab 8.9. De tablet zal voorzien zijn van Android Honeycomb en opvallend dun zijn, aldus de teaser.

Samsung Galaxy Tab 10.1

Samsung heeft via haar Facebook-pagina een nieuwe teaser vrijgegeven van de nieuwe tablet die de producent tijdens de CTIA-beurs in Amerika zal gaan lanceren. Op 22 maart gaat deze consumentenelectronica beurs van start in Amerika en Samsung liet eerder al weten dat het plannen heeft om een nieuwe tablet te introduceren. De tablet zal een schermgrote hebben van 8.9-inch en uit de nieuwe teaser blijkt ook dat de tablet opvallend plat zal zijn.

Verder lijkt de tablet ook over de zelfde achterkant te beschikken als de Galaxy Tab 10.1. De tablet heeft de dikte van ongeveer 7mm aangezien de 3.5mm headphone jack het dikste punt lijkt te zijn en de rest van de tablet daaromheen geborduurd is. Overige specificaties, naast het 8.9-inch scherm, zijn nog onbekend. Eerder was al wel duidelijk dat de tablet voorzien zal zijn van Android 3.0. Ook is onduidelijk of de tablet naar Europa zal gaan komen, ook al lijkt de kans wel groot daarvoor.

Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via