Samsung vecht verkoopverbod Galaxy Nexus in VS aan

Nadat Apple succesvol een verkoopverbod eiste voor de Samsung Galaxy Nexus bij een Amerikaanse rechter, gaat Samsung tegen het vonnis in beroep.

Galaxy Nexus

Samsung vindt dat het vlaggenschip van Google op zijn minst in de winkels mag blijven liggen totdat de rechtszaak is afgelopen en er een definitief vonnis ligt.

Samsung heeft vorige week voor de Amerikaanse rechter twee gevoelige nederlagen geleden. Eerst werd de verkoop van de Galaxy Tab 10.1 verboden, en daarna de laatste Nexus-telefoon van Google, en feitelijk het enige toestel dat straks met Android Jelly Bean op de markt is.

De rechter heeft voor beide apparaten een verkoopverbod gelast al voor de rechtszaak goed en wel is begonnen, omdat Apple in de ogen van de rechtbank wist aan te tonen dat er ‘onomkeerbare schade’ zou worden aangericht voor het bedrijf.

Die onomkeerbare schade bedraagt overigens volgens de rechter gewoon 95 miljoen dollar, wan dat is het bedrag dat Apple opzij moet zetten, mocht Samsung na de rechtszaak gecompenseerd moeten worden als Apple in het ongelijk wordt gesteld.

Samsung vecht het verkoopverbod nu aan. Inmiddels wordt verwacht dat het verkoopverbod van nogal tijdelijke aard zal zijn.

Bron: Pocketnow

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters