Samsung verkoopt 68.3 miljoen telefoons in het tweede kwartaal

Samsung heeft haar cijfers laten kennen over het tweede kwartaal van 2010. De gigant wist maar liefst 68.3 miljoen telefoons te slijten en een winst te maken van 533 miljoen dollar over haar mobiele divisie.

Producent Samsung heeft een prima tweede kwartaal achter de rug. Daar waar de mobiele tak van LG verlies wist te lijden het afgelopen kwartaal had Samsung nergens last van. De nummer twee van de wereld lijkt hard op weg te zijn om de nummer een te gaan worden binnen afzienbare tijd. Samsung wist in het tweede kwartaal van 2010 niet minder dan 63.8 miljoen telefoons te slijten. Ongeveer 19 miljoen hiervan waren touchscreen-telefoons zoals de Samsung Jet. Deze stijging van 22 procent vergeleken met het zelfde kwartaal van vorig jaar is indrukwekkend te noemen. De gigant wist daarnaast te melden dat de winst van de mobiele divisie naar 533 miljoen dollar was geklommen en dat deze verder zal groeien in de tweede helft van 2010.

Samsung laat weten dat het derde kwartaal minstens even goed zal zijn aangezien daarin de Wave en de Galaxy S mee genomen kunnen worden in de cijfers. Ook zal de producent een stel mid-range telefoons gaan introduceren om zo de gehele markt te kunnen bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters