Samsung verkoopt per seconde 4 Galaxy S4-smartphones

Samsung heeft bekend gemaakt dat het in de eerste verkoopmaand van de Galaxy S4 10 miljoen stuks heeft weten weg te zetten wereldwijd. Daarmee weet de grootgrutter in telecomapperatuur vier Galaxy S4’s per seconden te verkopen.

De fabrikant laat middels een persbericht weten dat het erg tevreden is met haar eigen verkooprecord. Volgens de fabrikant is de Galaxy S4 de snelst verkopende smartphone van Samsung ooit en blijft de vraag voor het toestel bijzonder groot. Daar waar de Galaxy S III een jaar eerder nog 50 dagen nodig had om de 10 miljoen verscheepte stuks te bereiken, weet de Galaxy S4 dat aantal in minder dan 30 dagen al te behalen.

Het gaat hier overigens over het aantal verscheepte stuks naar providers en distributeurs en niet over het daadwerkelijk aantal verkochte stuks aan eindgebruikers. Samsung laat ook gelijk weten dat het meer kleuren van de Galaxy S4 op de markt gaat brengen. Zo zal het toestel in het blauw, rood, paars en bruin op de markt gaan komen ergens in de komende zomer.

De Galaxy S4 is inmiddels in 110 landen beschikbaar. Op de piek belooft Samsung dat 155 landen wereldwijd van het toestel kunnen gaan genieten.

Samsung Galaxy S4 blue 
Samsung Galaxy S4 red 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

    Heb de I9505 1 week gehad en vindt het toestel qua software waardeloos, de hardware is goed maar het toestel heeft teveel gebreken op dit moment. Er zijn zoveel vertragingen (lags) merkbaar en zelfs freezes tijdens gamen dat ik persoonlijk het toestel een zware onvoldoende geef. Volgens mij was de software echt een haast klus van Samsung om concurrenten zoals HTC bij te blijven. Heb hem verkocht en heb weer een Nexus 4 gekocht die in verhouding gewoon veel en veel sneller is en soepeler loopt. Het toestel wordt ook veel te heet, volgens mij is de kloksnelheid gewoon te hoog op 1.9 Ghz. Slechtste Galaxy tot nog toe moet ik zeggen en er zijn betere en goedkopere alternatieven.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters