Samsung verkoopt tien miljoen cameratelefoons

Samsung heeft bekend gemaakt dat ze dit jaar al tien miljoen cameratelefoons heeft verkocht. Dit is een verassend groot aantal en zal alleen maar groeien.

De camera telefoon markt blijft maar groeien en dit is dan ook goed te merken in de verkoopcijfers. Samsung heeft namelijk net aangekondigd dat er dit jaar maar liefst tien miljoen camera telefoons onder de merknaam Samsung zijn verkocht dit jaar. Onder camera telefoons vallen in dit geval alle cameratelefoons met een resolutie van vijf megapixel of hoger. Mede doordat deze resolutie steeds meer in het middensegment van de markt sijpelt, zullen dit er zelfs steeds meer worden. Samsung verwacht dat ze aan het eind van dit jaar ongeveer dertien miljoen cameratelefoons met een resolutie hoger dan vijf megapixel verkocht hebben.

Niet alleen Samsung is tot de conclusie gekomen dat er steeds meer high-end cameratelefoons worden verkocht. Onderzoeksbureau Gartner komt namelijk met de voorspelling dat er in 2009 wereldwijd 110 miljoen telefoons verkocht zullen worden met een camera resolutie van vijf megapixel of meer. Dit aantal zal rond 2011 zelfs op 330 miljoen liggen, aldus Gartner.

Samsung i8510 INNOV8 023

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters