Samsung verkoopt zijn Star tien miljoen keer

Samsung sprak eerder uit tien miljoen exemplaren van zijn Star te willen verkopen dit jaar. Nu, in november, is dat al gelukt. Dit is een nieuw verkooprecord voor Samsung.

Samsung Star Pink Ribbon

Goedkope touchscreentelefoons zijn over het algemeen echte cash-cows voor bedrijven en terwijl de Corby wat tegenvallende resultaten neerzet, gaat de Samsung Star na zeven maanden nog steeds als een speer. Samsung vertelde eerst al trots dat het vijf miljoen exemplaren van dit toestel had weten af te zetten, nu is dat aantal beland op tien miljoen. Dit is zelfs boven de verwachting die Samsung had, het bedrijf dacht deze mijlpaal van tien miljoen toestellen pas aan het eind van 2009 te behalen.

De tien miljoen telefoons heeft Samsung binnen zeven maanden verkocht, wat een nieuw record is voor de telecomgigant. Het oude record stond op tien maanden en stamde uit 2006. Nederland is overigens een van de landen die het meeste bijgedragen hebben aan de torenhoge verkoopcijfers van de Star. Evenals het Verenigd Koninkrijk en Italië behoren we tot de drie beste landen voor de Star. Europa als werelddeel is verantwoordelijk voor de helft van alle Stars die verkocht zijn.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nicole -

  Hoi, heb ook net een Samsung Star en.. ik wilde vragen hoe je zo'n hengsel / hangertje aan deze mobiel kunt doen;)
  Graag 'n snel antwoord 😀

  Groetjes,
  Nicole

  1. Dominick -

   Ik weet niet precies waar hij zit bij de Star, maar er zit ergens een lusje waar je het doorheen kan doen. Is even wurmen, maar moet lukken 🙂

 2. lidewij -

  Hee, ik heb de samsung star sinds vandaag, en hij bevalt me al erg goed! Je kan er echt veel mee doen :). En wat ik ook erg fijn vind is dat je heel simpel en snel berichtjes kan typen. Echt een mobiel die je kan aanraden!:P Alleen ik heb nog een vraagje: hoeveel intern geheugen heeft de samsung star?

  alvast bedankt voor het antwoord 🙂

  groetjes lidewij

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters