Samsung voegt de B2710 toe aan haar Xcover-serie

Samsung heeft een nieuwe telefoon aangekondigd in haar lijn van extra stevige telefoons, namelijk de B2710. Deze telefoon zal de B2100 opvolgen en is sterker dan ooit met zijn IP67-certificaat.

Samsung B2710 Xcover

De Samsung B2100 wist onze durability test goed te doorstaan, maar is inmiddels al vrij oud. Samsung kondigde wel al de E2370 aan, maar die is toch op een andere doelgroep toegespitst. Een echte opvolger van de B2100 is nu wel aangekondigd in de vorm van de B2710, die als koosnaam Xcover 271 heeft gekregen. De telefoon is net als zijn voorganger erg stevig en als we de certificering mogen geloven zelfs wat steviger. Waar de B2100 nog een IP57-certificaat kreeg, is de B2710 uitgerust met een IP67-certificaat. Dat betekent dat de waterbestendigheid hetzelfde is gebleven, maar het toestel is nu beter bestand tegen schokken, stof, zand en ander vuil.

Andere specificaties van de B2710 omvatten bijvoorbeeld een 2-inchscherm en 3G-ondersteuning. Daarbij is de B2710 uitgerust met een GPS-ontvanger en een stappenteller om extra goed als outdoor-telefoon te kunnen dienen. De telefoon zal rond de tweehonderd euro gaan kosten en het is nog niet bekend wanneer hij precies op de markt gaat komen.

Bron: Samsung Hub

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters