Samsung voert haar Corby uit in lentekleuren

Samsung heeft haar Corby speciaal voor het jaargetijde in wat nieuwe kleuren uitgedost. De telefoon komt in vier nieuwe lieflijke pasteltinten.

De Samsung Corby is vooral zo populair om zijn opvallende design, maar een van de dingen waar we nog weleens kritiek over horen is de kleine keuze aan basiskleuren. Hoewel de achterkant in alle kleuren, patronen en opdrukken te maken is met de verschillende ‘fashion jackets’, zijn er voor de toetsjes aan de zijkant maar een klein aantal kleuren beschikbaar en is de voorkant altijd zwart. Daar speelt Samsung nu, met relatie tot het nieuwe jaargetijde dat onlangs begonnen is, slim op in.

Samsung heeft de zogenaamde ‘Corby Spring Collection’ voorgesteld in Korea, die vier nieuwe pasteltinten introduceert. Het belangrijkste aan deze nieuwe kleurtjes is dat de voorkant in plaats van zwart in het wit uitgevoerd is. Verder verschillen de standaard meegeleverde fashion jackets en zijn de kleuren van de knopjes aan de zijkant anders. De nieuwe kleuren zijn blauw, paars, roze en geel. De eerste twee kleuren bestonden al, maar zijn nu in plaats van fel roze en geel een zachtere tint. In hoeverre de Spring Collection ook naar Nederland komt is niet bekend, maar het zou ons verbazen als Samsung de nieuwe kleurtjes niet ook hier introduceert.

Samsung Corby spring 

Bron: Ubergizmo

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters