Samsung legt merknaam Samsung Galaxy S8 vast in Amerika

Samsung heeft een handelsmerk aangevraagd voor de Samsung Galaxy S8 applicatie in de Verenigde Staten. Een ding is dus duidelijk: Samsung zal binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip onthullen.

Samsung Galaxy S8

Het is een jaarlijkse traditie: Samsung dient elk jaar vlak voor de onthulling van zijn volgende vlaggenschip een aanvraag bij het Amerikaanse USPTO in voor de desbetreffende merknaam. Dit jaar gaat het dus om de Samsung Galaxy S8. De merknaam Galaxy S8 Plus is nog nergens te bekennen, terwijl uit geruchten wel degelijk blijkt dat Samsung met een grotere variant komt. Naar verwachting zal de aanvraag ook binnenkort in Europa opduiken.

Specificaties

De nieuwe smartphone krijgt een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 bij 2560. Daarnaast heeft de smartphone een Qualcomm Snapdragon 835 met een octa-core CPU en de Adreno 540 GPU. De achtercamera is 12 megapixels en de voorcamera 8 megapixels. Naast het kleine model komt er ook een groter model uit met 6.2-inch scherm.

Release datum

Daarnaast is ook de release datum van deze smartphone gelekt, namelijk de 17e week van dit jaar. Er wordt verwacht dat Samsung die datum een evenement organiseert in New York City op 29 maart. Ook is de prijs gelekt, het toestel zou namelijk 849 dollar gaan kosten, wat 20 procent duurder is dan zijn voorganger. Of deze geruchten allemaal waar zijn moeten we nog afwachten. De bron levert doorgaans betrouwbare informatie op.

Ben jij van plan dit toestel aan te schaffen? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters