Samsung legt merknaam Samsung Galaxy S8 vast in Amerika

Samsung heeft een handelsmerk aangevraagd voor de Samsung Galaxy S8 applicatie in de Verenigde Staten. Een ding is dus duidelijk: Samsung zal binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip onthullen.

Samsung Galaxy S8

Het is een jaarlijkse traditie: Samsung dient elk jaar vlak voor de onthulling van zijn volgende vlaggenschip een aanvraag bij het Amerikaanse USPTO in voor de desbetreffende merknaam. Dit jaar gaat het dus om de Samsung Galaxy S8. De merknaam Galaxy S8 Plus is nog nergens te bekennen, terwijl uit geruchten wel degelijk blijkt dat Samsung met een grotere variant komt. Naar verwachting zal de aanvraag ook binnenkort in Europa opduiken.

Specificaties

De nieuwe smartphone krijgt een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 bij 2560. Daarnaast heeft de smartphone een Qualcomm Snapdragon 835 met een octa-core CPU en de Adreno 540 GPU. De achtercamera is 12 megapixels en de voorcamera 8 megapixels. Naast het kleine model komt er ook een groter model uit met 6.2-inch scherm.

Release datum

Daarnaast is ook de release datum van deze smartphone gelekt, namelijk de 17e week van dit jaar. Er wordt verwacht dat Samsung die datum een evenement organiseert in New York City op 29 maart. Ook is de prijs gelekt, het toestel zou namelijk 849 dollar gaan kosten, wat 20 procent duurder is dan zijn voorganger. Of deze geruchten allemaal waar zijn moeten we nog afwachten. De bron levert doorgaans betrouwbare informatie op.

Ben jij van plan dit toestel aan te schaffen? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leek -

    Voor de prijs van 849 EUR ga ik hem niet kopen. In combinatie met een abonnement moet je alsnog superveel bijbetalen. Mocht hij toch rond 699 (zoals zijn voorgangers) EUR te koop zijn dan wil ik het wel halen. Anders wordt het dit jaar waarschijnlijk een HTC of OnePlus o.i.d.

  2. Ben -

    Ga het niet aanschaffen mij te duur. Er komen genoeg andere high end toestellen op de markt die net zo goed zijn of mogelijk iets beter. Ik zou graag de Nokia lijn willen zien.

  3. mark -

    Ben benieuwd!!! Jammer van de hoge prijs die er wordt gezegd. Ik vindt het elk jaar wel geinig dat er elke keer voor de lancering een beetje bij beetje wordt gelekt. Het lijkt mij meer een marketingsaanpak dan echt op lekken. Als je musterieus over een toestel trekt het ook veel aandacht zonder dat het je veel geld gaat kkoaten.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters