Samsung legt merknaam Samsung Galaxy S8 vast in Amerika

Samsung heeft een handelsmerk aangevraagd voor de Samsung Galaxy S8 applicatie in de Verenigde Staten. Een ding is dus duidelijk: Samsung zal binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip onthullen.

Samsung Galaxy S8

Het is een jaarlijkse traditie: Samsung dient elk jaar vlak voor de onthulling van zijn volgende vlaggenschip een aanvraag bij het Amerikaanse USPTO in voor de desbetreffende merknaam. Dit jaar gaat het dus om de Samsung Galaxy S8. De merknaam Galaxy S8 Plus is nog nergens te bekennen, terwijl uit geruchten wel degelijk blijkt dat Samsung met een grotere variant komt. Naar verwachting zal de aanvraag ook binnenkort in Europa opduiken.

Specificaties

De nieuwe smartphone krijgt een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 bij 2560. Daarnaast heeft de smartphone een Qualcomm Snapdragon 835 met een octa-core CPU en de Adreno 540 GPU. De achtercamera is 12 megapixels en de voorcamera 8 megapixels. Naast het kleine model komt er ook een groter model uit met 6.2-inch scherm.

Release datum

Daarnaast is ook de release datum van deze smartphone gelekt, namelijk de 17e week van dit jaar. Er wordt verwacht dat Samsung die datum een evenement organiseert in New York City op 29 maart. Ook is de prijs gelekt, het toestel zou namelijk 849 dollar gaan kosten, wat 20 procent duurder is dan zijn voorganger. Of deze geruchten allemaal waar zijn moeten we nog afwachten. De bron levert doorgaans betrouwbare informatie op.

Ben jij van plan dit toestel aan te schaffen? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters