Samsung Wave en Galaxy S verkrijgbaar

Twee van de meest besproken Samsung-telefoons de afgelopen tijd hebben nu de winkels bereikt. De Wave is inmiddels volop verkrijgbaar en de Galaxy S wordt door de eerste webwinkel uitgeleverd.

Samsung Wave hoofdmenu

Samsung heeft haar Android-vlaggenschip en haar Bada-vlaggenschip beide op de markt gezet deze week. De eerste, de i9000 Galaxy S is inmiddels verkrijgbaar bij Belsimpel. De shop zegt haar eerste batch al verkocht te hebben en zal binnenkort de tweede batch uitleveren. Het gaat hier echter wel om import-telefoons, die overigens met Nederlandse taal geleverd worden. Het zal waarschijnlijk nog een aantal weken duren voordat de telefoon echt volop in de winkels zal liggen.

De Bada-telefoon van Samsung waar we het over hebben is natuurlijk de S8500 Wave. Ook deze is te vinden bij Belsimpel, maar ook bij een groot aantal andere winkels. Onder andere Typhone en Studentmobiel leveren het toestel ook en de telefoon is begin volgende week bij alle offline retailers verwacht. Beide toestellen zullen overigens binnenkort op ons bureau terecht komen waarna we ze aan een uitgebreide review zullen onderwerpen, dus houdt onze voorpagina de komende weken in de gaten.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters