Samsung Wave en Galaxy S verkrijgbaar

Twee van de meest besproken Samsung-telefoons de afgelopen tijd hebben nu de winkels bereikt. De Wave is inmiddels volop verkrijgbaar en de Galaxy S wordt door de eerste webwinkel uitgeleverd.

Samsung Wave hoofdmenu

Samsung heeft haar Android-vlaggenschip en haar Bada-vlaggenschip beide op de markt gezet deze week. De eerste, de i9000 Galaxy S is inmiddels verkrijgbaar bij Belsimpel. De shop zegt haar eerste batch al verkocht te hebben en zal binnenkort de tweede batch uitleveren. Het gaat hier echter wel om import-telefoons, die overigens met Nederlandse taal geleverd worden. Het zal waarschijnlijk nog een aantal weken duren voordat de telefoon echt volop in de winkels zal liggen.

De Bada-telefoon van Samsung waar we het over hebben is natuurlijk de S8500 Wave. Ook deze is te vinden bij Belsimpel, maar ook bij een groot aantal andere winkels. Onder andere Typhone en Studentmobiel leveren het toestel ook en de telefoon is begin volgende week bij alle offline retailers verwacht. Beide toestellen zullen overigens binnenkort op ons bureau terecht komen waarna we ze aan een uitgebreide review zullen onderwerpen, dus houdt onze voorpagina de komende weken in de gaten.

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters