Samsung Wave en Galaxy S verkrijgbaar

Twee van de meest besproken Samsung-telefoons de afgelopen tijd hebben nu de winkels bereikt. De Wave is inmiddels volop verkrijgbaar en de Galaxy S wordt door de eerste webwinkel uitgeleverd.

Samsung Wave hoofdmenu

Samsung heeft haar Android-vlaggenschip en haar Bada-vlaggenschip beide op de markt gezet deze week. De eerste, de i9000 Galaxy S is inmiddels verkrijgbaar bij Belsimpel. De shop zegt haar eerste batch al verkocht te hebben en zal binnenkort de tweede batch uitleveren. Het gaat hier echter wel om import-telefoons, die overigens met Nederlandse taal geleverd worden. Het zal waarschijnlijk nog een aantal weken duren voordat de telefoon echt volop in de winkels zal liggen.

De Bada-telefoon van Samsung waar we het over hebben is natuurlijk de S8500 Wave. Ook deze is te vinden bij Belsimpel, maar ook bij een groot aantal andere winkels. Onder andere Typhone en Studentmobiel leveren het toestel ook en de telefoon is begin volgende week bij alle offline retailers verwacht. Beide toestellen zullen overigens binnenkort op ons bureau terecht komen waarna we ze aan een uitgebreide review zullen onderwerpen, dus houdt onze voorpagina de komende weken in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Koen -

  Weet iemand of tethering toegestaan is op het bada OS en zo ja heeft iemand dit al geprobeerd?
  Voor mij is dit een belangrijke feature ik aangezien via me mobiel met me laptop het internet op wil.

  BTW aan de beheerder: Ik probeerde in te loggen (lukte niet) krijg de melding neem contact op met de beheerder. Dit kan echter alleen als je ingelogd bent:S
  Ik ben al geregistreerd krijg ook een mail met me ww (voor de zekerheid maar aangevraagd). Please help

 2. Jerry -

  Vandaag bij de Phonehouse geweest hier in de city, de prijs van de Wave aldaar 429 euro. De phone daar was al uitverkocht, duurde een week voordat de nieuwe lading Wave's binnen zouden komen, er stonden nogal wat reserveringen aldaar voor de Wave, aldus de verkoper. Schaf de telefoon zelf aan via het internet, ben dan bijna 100 euro goedkoper uit. The Phonehouse sucks.

 3. centrino -

  Heb juist naar belsimpel gebeld en hij is vanaf deze week alleen verkrijgbaar met het Engelse taal en dus geen NL taal erop, wanneer die met NL taal terug beschikbaar en bestelbaar waren wist belsimpel nog niet.

 4. w00fer -

  Nederlandse Wave's zijn te krijgen bij Telefoonkopen.nl winkels en Belcompany. Genoeg op voorraad.
  Leuk toestel, losse prijs aldaar 430 euro.

  Galaxy S komt binnen 1 a 2 weken.

 5. michaelpb -

  Wat Dominopost zegt… Zie een 'social hub' maar als een softwarematige stekkerdoos waar alle verschillende sociale netwerkdingen in samenkomen. Hyves, Facebook, Twitter, enz. in 1 programma én alles gekoppeld aan de contacten in je foon.

  Trouwens; @'Gast Wave':
  Als je niet weet wat wifi is, social networking, hotspots, verder nooit internet gebruikt, etc. Wat moet je dan in hemelsnaam met een telefoon die dat allemaal kan? Alleen om te browsen terwijl je thuis bent? Dan lijkt mij een PC of laptop handiger. :Y

 6. michaelpb -

  @Gast wave; natuurlijk kan dat. Als er wifi op een telefoon zit kun je thuis of elders altijd gratis internetten via die verbinding. Tenzij je via hotspots wil gaan werken. Die kosten ook geld.

   1. Dominick -

    Social hub is gewoon een social networking programma, waarmee je dus snel updates kunt ontvangen, versturen etc.

    Hotspots zijn bepaalde openbare Wi-Fi netwerken waar je voor moet betalen om ze te gebruiken.

 7. wave -

  Nou ik ben toch niet van plan om internet bij me abonnement te nemen maar kan je dan niet thuis met wifi gratis op facebook etc.

 8. michaelpb -

  Miepen over nieuwe firmware-updates voor een telefoon die nog niet uit is en dat dan 10 keer herhalen. Kan die flash-spammer niet gewoon weg?

 9. Samsung-Firmwares -

  @ Dragon Cell: Dat klopt enkel loop samsung met alles achter en pushen ze alleen sommige firmwares naar hun telefoons.

  @ DaanO: Voor mij is dit oud nieuws wist ik namelijk al.
  Maar het geldt niet voor elke Social hub.

  @ Wave: Je kunt t dus de wave updaten via 2 manieren.
  Overigens mensen met de wave hebben nog nooit een update gehad over de wave tewijl er nieuwere firmwares zijn.

  (Verwacht dus niet tveel over dat pushen)

 10. Dragao Cell -

  @Wave: Samsung gaat de updates ota (over the air) pushen/versturen naar het toestel.
  Maar via Samsung-Firmware kun je eerder aan firmwares komen.

  @DaannO: Daarmee wordt de premium versie bedoelt en dat is volgens mij 1 jaar gratis er wordt dan gebruik gemaakt van een push service.

 11. Samsung-Firmwares -

  Ik zal jullie op de hoogte blijven houden van de updates…
  Sowieso staat de flashguide voor de Samsung Wave al online.

  Deze maand volgt die van de Galaxy S

  Zoals de echte kenners weten ben ik meestal zeer snel met flashguides.

  In iedergeval houd mijn site in de gate voor updates.

  -modbreak-
  Partnerships doen wij idd niet aan. Willen graag op eigen kracht zo ver mogelijk komen. Mocht je toch iets interessants hebben dan kun je met Danijel contact opnemen https://www.allaboutphones.nl/info/4/Contact.html

 12. Danijel -

  Ik hoop maandag even te spelen met de Samsung Galaxy S tijdens de launch van de Wave. Ik ga ff iemand van Samsung porrent dat hij er eentje mee neemt voor me om mee te spelen. 😉

 13. Jerry -

  De Galaxy S is het vlaggenschip onder de Android toestellen van dit moment, vandaar dat de phone best prijzig is. De Wave is goedkoper met ongeveer de zelfde specs, dit omdat Samsung hun eerste Bada toestel zowel met de specs als prijs natuurlijk gunstig wil neerzetten.

 14. Jan68 -

  Ik schrik wel even van de bedragen die ze vragen voor de Galaxy S i.s.m. een abbonement.
  Ik moet dan een dikke €400 bij betalen terwijl met de htc touch pro ik nog geen €100 hoefde bij te betalen.

 15. Jerry -

  Ben zéér benieuwd naar het browsen met de Samsung Wave, voor mij een belangrijke factor voor de aanschaf van de phone. Iemand al enig ervaring met het browsen op de Samsung Wave? Ben ook benieuwd naar de weergave van video's op de Wave, of het allemaal wel vloeiend wordt weer gegeven, zonder al te veel schokjes.:)

 16. Phone House Alkmaar -

  Toestel al aan klanten verkocht en zelf uiteraard mee gespeeld/getest. Moet zeggen een Super UI en razendsnel in zijn menu. Camera is weer top! en het scherm is bijna adembenemend :Y

  Het gaat wel om een Engelse versie idd, maar met Nederlandse software al voorgeprogrammeerd.

 17. Dragao Cell -

  Ik heb net de Wave bestelt. Ik krijg het toestel maandag. Ik heb in de winkel even met het toestel gespeeld en het is werkelijk fantastisch, heerlijk snel mooie en vloeiend UI. De bouwkwaliteit is ook zeer goed heeft een strakke metale behuizing.

  De Galaxy S zal in week 24/25 te koop zijn in de winkels. En het toestel zal inderdaad een flink prijskaartje mee krijgen. Dit is eigenlijk ook te verwachten omdat het gebruik maakt van de laatste technologieen. Zoals nieuw touchscreen, Super AMOLED, Hummingbird processor. Dit zijn slechts 3 key elementen wat tevens ook het duurste is van een toestel.
  De Wave maakt ook gebruik van de bijna de zelfde hardware maar omdat dit toestel het eerste toestel is wat op het bada platform draait heeft, Samsung het toestel aantrekkelijk neergezet.

 18. autje -

  Hmmm…

  € 577,- voor de Samsung Galaxy S is wel aan de dure kant… 🙁 🙁

  Had hem juist tegen een prijs van € 475,- verwacht…:Y :Y

 19. michaelpb -

  Een zeer uitgebreide review van de wave staat op Youtube. In HD, in 3 delen. Zoek op '65bits wave'. Hoop het toestel komende week te ontvangen..

 20. Jerry -

  Ik wacht ook met smart op een review, twijfel tussen de Samsung Wave en de Galaxy S i9000. Beide telefoons hebben zeer goede specs, het is afwachten wat Bada gaat doen. De galaxy S op Android is ook een prachtige telefoon alleen weer meteen een stuk duurder.:P

 21. Wjma -

  Er staat een verwijzing naar jullie in de url naar de webwinkels. Is dit redactionele bericht in samenspraak met de webwinkels en met Samsung gemaakt en gepubliceerd?

  1. Danijel -

   Een terechte vraag! Maar nee, dat zijn zogenaamde affiliate links die zijn zonder afspraken met producenten en shops opgezet. Wat wij er aan hebben is dat als je daar iets koopt is dat wij een vergoeding van de lead krijgen, meer niet. Het is dus niet zo dat ze ons vragen om dit te schrijven en wij er betaald voor krijgen!

   Geheel onafhankelijk. Met onze nieuwe website zul je zulke links voortaan naast de tekst zien staan om meer de onafhankelijkheid te onderstrepen 🙂

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters