‘Samsung werkt aan Active-versie van Galaxy S6’

Naast de Edge komt er nog een speciale versie van de Samsung Galaxy S6. Het gaat hier om de Galaxy S6 Active. Voorlopers van de Galaxy S6 hadden ook al zo’n sterke Active-variant.

Nu ook persfoto van Samsung Galaxy S5 Active uitgelekt bovxdqwicaaqagr
Galaxy S5 Active

Dit zou blijken uit een user agent-profiel dat op de site van Samsung te vinden is. De telefoon krijgt modelnummer SM-890A met zich mee. De Galaxy S5 Active heeft als modelnummer SM870A, terwijl de gewone Galaxy S6 als modelnummer bekend staat als SM-G920F.

De kans zit er dik in dat Samsung dus werkt aan een Active-variant van de Galaxy S6. Dit betekent dat er tóch een variant van het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant komt die waterdicht en stofdicht is. Qua specificaties blijft de Galaxy S6 Active waarschijnlijk gelijk aan de gewone Galaxy S6.

Dit betekent dat de nieuwe Samsung-telefoon onder andere een scherm met een formaat van 5,1 inch en een QHD-resolutie van 1440×2560 pixels krijgt en de Exynos 7 Octa-chipset.

De Galaxy S6 Active wordt alleen een stuk robuuster en dikker dan de gewone Galaxy S6. Dit is om ervoor te zorgen dat de telefoon een survivaltocht, om maar wat te noemen, kan overleven. Bovendien kan de smartphone op die manier waterdicht en stofdicht gemaakt worden.

Het is nog onbekend wanneer Samsung de Galaxy S6 Active bekend maakt. Normaal volgt de release van deze ‘rugged’ smartphone altijd een maand of twee na de presentatie van het ‘gewone’ vlaggenschip. Samsung rept zelf verder nog met geen woord over deze Galaxy S6 Active. Het is ook nog onbekend wat de telefoon gaat kosten en wanneer hij beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters