‘Samsung werkt aan Active-versie van Galaxy S6’

Naast de Edge komt er nog een speciale versie van de Samsung Galaxy S6. Het gaat hier om de Galaxy S6 Active. Voorlopers van de Galaxy S6 hadden ook al zo’n sterke Active-variant.

Nu ook persfoto van Samsung Galaxy S5 Active uitgelekt bovxdqwicaaqagr
Galaxy S5 Active

Dit zou blijken uit een user agent-profiel dat op de site van Samsung te vinden is. De telefoon krijgt modelnummer SM-890A met zich mee. De Galaxy S5 Active heeft als modelnummer SM870A, terwijl de gewone Galaxy S6 als modelnummer bekend staat als SM-G920F.

De kans zit er dik in dat Samsung dus werkt aan een Active-variant van de Galaxy S6. Dit betekent dat er tóch een variant van het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant komt die waterdicht en stofdicht is. Qua specificaties blijft de Galaxy S6 Active waarschijnlijk gelijk aan de gewone Galaxy S6.

Dit betekent dat de nieuwe Samsung-telefoon onder andere een scherm met een formaat van 5,1 inch en een QHD-resolutie van 1440×2560 pixels krijgt en de Exynos 7 Octa-chipset.

De Galaxy S6 Active wordt alleen een stuk robuuster en dikker dan de gewone Galaxy S6. Dit is om ervoor te zorgen dat de telefoon een survivaltocht, om maar wat te noemen, kan overleven. Bovendien kan de smartphone op die manier waterdicht en stofdicht gemaakt worden.

Het is nog onbekend wanneer Samsung de Galaxy S6 Active bekend maakt. Normaal volgt de release van deze ‘rugged’ smartphone altijd een maand of twee na de presentatie van het ‘gewone’ vlaggenschip. Samsung rept zelf verder nog met geen woord over deze Galaxy S6 Active. Het is ook nog onbekend wat de telefoon gaat kosten en wanneer hij beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters