Samsung wil in Frankrijk en Italië de iPhone 4S verbieden

Samsung heeft bij de rechtbank in Milaan een aanklacht tegen Apple ingediend om zo de iPhone 4S te verbieden in Frankrijk en Italië. De producent is het zat dat Apple gratis gebruikt maakt van fundamentele technieken van Samsung.

Samsung voegt nu dan ook de daad bij het woord en heeft zoals het bedrijf al eerder heeft aangegeven de nieuwe iPhone 4S meteen geprobeerd te verbieden. Volgens Samsung heeft de producent een aanklacht bij de rechtbank van Milaan ingediend om zo een verkoopverbod van de iPhone 4S in Frankrijk en Italië af te dwingen. De producent is van mening dat Apple geen licenties betaalt voor technieken die in het vernieuwde toestel van Apple zitten.

De rechtszaak lijk veel op die van de Nederlandse rechtszaak die Samsung nog onlangs wist aan te spannen. Samsung heeft in die zaak namelijk ook een paar fundamentele patenten ingediend die Apple probeert naar zich neer te leggen omdat ze te belangrijk zouden zijn voor de industrie en daardoor dus te algemeen.

Onduidelijk is nog wanneer de rechtbank in Milaan zal beslissen over een mogelijk verbod. Samsung geeft aan dat het ook in andere landen zal gaan proberen om de iPhone 4S te gaan verbieden. Zuid-Korea lijkt het volgende doelwit van Samsung te zijn. De Apple iPhone 4S werd gisteren aangekondigd door Apple.

Apple iPhone 4S

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters