Samsung wordt niet warm van Windows Phone 7

Samsung heeft op de IFA laten weten dat het niet heel veel hoop heeft in Windows Phone 7. Het bedrijf zal toestellen op het platform maken, maar blijft zich vooral focussen op Android en Bada.

Windows Phone 7 Samsung

In tegenstelling tot LG, waarvan een woordvoerder beweerde dat Windows Phone 7 groter zal worden dan onder andere Android, lijkt Samsung niet zo’n vertrouwen in het besturingssysteem te hebben. YH Lee, hoofd marketing bij Samsung Mobile, lichtte toe dat Samsung “wel wat professionele, gespecialiseerde vraag” ziet voor het platform. Lee vertelde dan ook dat Samsung zich vooral zal richten op Android en Bada, een visie die misschien na het enorme succes van de Galaxy S wel versterkt is onder het management van Samsung. Lee over Android: “We zetten de prioriteit op ons Android platform. Android is erg open en flexibel en er is een vraag naar vanuit de consument.” Symbian kreeg er ook van langs overigens, Lee zei geen zichtbare vraag naar Symbian te zien. Enigszins vreemd, omdat Symbian nog steeds het meest verkochte smartphoneplatform is.

Het succes van Windows Phone 7 zal dan ook niet aan Samsung liggen. Vooral LG gaat dus flink inzetten op het platform en ook van HTC kan Microsoft wat steun verwachten. Of dat genoeg is, dat moet natuurlijk nog blijken in het komende jaar.

Bron: WM Power User

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters