Samsung zet de deuren van zijn applicatiewinkel open

Samsung heeft vandaag haar applicatiewinkel open gezet voor haar telefoons. De eerste telefoon die ondersteunt wordt door de winkel is de Omnia i900.

Samsung applicatiewinkel

Samsung heeft vandaag officieel de deuren opengezet van zijn applicatiewinkel voor consumenten. De producent heeft tegen alle verwachtingen in de winkel eerst klaargestoomd voor Windows Mobile en zal later de applicatie voor het Symbian OS gaan vrijgeven. Eerder wist Samsung nog te melden dat het eerst Symbian ging ondersteunen met zijn applicatiewinkel en vervolgens Windows Mobile. Niets blijkt minder waar en inmiddels kunnen consumenten de applicatiewinkel op hun Samsung Omnia i900 zetten door hem hier te downloaden of via de download die je hieronder kunt vinden. Onduidelijk is nog of de winkel ook werkt op de Samsung i8000, dat zullen we later zelf gaan testen voor de review van dat toestel.

Samsung heeft inmiddels al een paar bekende spellen in de winkel staan zoals Guitar Hero World Tour, Evernote en de Skyfire browser. De winkel is nog niet in Nederland te gebruiken maar zal weldra richting andere landen gaan komen. De winkel zal in eerste instantie 300 applicaties in het assortiment hebben, de verwachting is dat dat aantal nog dit jaar richting de 2000 applicaties zal groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters