Samsung zet de deuren van zijn applicatiewinkel open

Samsung heeft vandaag haar applicatiewinkel open gezet voor haar telefoons. De eerste telefoon die ondersteunt wordt door de winkel is de Omnia i900.

Samsung applicatiewinkel

Samsung heeft vandaag officieel de deuren opengezet van zijn applicatiewinkel voor consumenten. De producent heeft tegen alle verwachtingen in de winkel eerst klaargestoomd voor Windows Mobile en zal later de applicatie voor het Symbian OS gaan vrijgeven. Eerder wist Samsung nog te melden dat het eerst Symbian ging ondersteunen met zijn applicatiewinkel en vervolgens Windows Mobile. Niets blijkt minder waar en inmiddels kunnen consumenten de applicatiewinkel op hun Samsung Omnia i900 zetten door hem hier te downloaden of via de download die je hieronder kunt vinden. Onduidelijk is nog of de winkel ook werkt op de Samsung i8000, dat zullen we later zelf gaan testen voor de review van dat toestel.

Samsung heeft inmiddels al een paar bekende spellen in de winkel staan zoals Guitar Hero World Tour, Evernote en de Skyfire browser. De winkel is nog niet in Nederland te gebruiken maar zal weldra richting andere landen gaan komen. De winkel zal in eerste instantie 300 applicaties in het assortiment hebben, de verwachting is dat dat aantal nog dit jaar richting de 2000 applicaties zal groeien.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters