Samsung zet de deuren van zijn applicatiewinkel open

Samsung heeft vandaag haar applicatiewinkel open gezet voor haar telefoons. De eerste telefoon die ondersteunt wordt door de winkel is de Omnia i900.

Samsung applicatiewinkel

Samsung heeft vandaag officieel de deuren opengezet van zijn applicatiewinkel voor consumenten. De producent heeft tegen alle verwachtingen in de winkel eerst klaargestoomd voor Windows Mobile en zal later de applicatie voor het Symbian OS gaan vrijgeven. Eerder wist Samsung nog te melden dat het eerst Symbian ging ondersteunen met zijn applicatiewinkel en vervolgens Windows Mobile. Niets blijkt minder waar en inmiddels kunnen consumenten de applicatiewinkel op hun Samsung Omnia i900 zetten door hem hier te downloaden of via de download die je hieronder kunt vinden. Onduidelijk is nog of de winkel ook werkt op de Samsung i8000, dat zullen we later zelf gaan testen voor de review van dat toestel.

Samsung heeft inmiddels al een paar bekende spellen in de winkel staan zoals Guitar Hero World Tour, Evernote en de Skyfire browser. De winkel is nog niet in Nederland te gebruiken maar zal weldra richting andere landen gaan komen. De winkel zal in eerste instantie 300 applicaties in het assortiment hebben, de verwachting is dat dat aantal nog dit jaar richting de 2000 applicaties zal groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters