Samsung zet de i450, F330 en de F210 officieel weg

Samsung Nederland heeft vandaag middels een persbericht officieel de i450, F330 en de F210 aangekondigd. Samsung meent dat dit zijn music range is die de concurrentie aan moet gaan met Sony’s walkman Phones.

sgh-i450_voorkant_large 

De SGH-i450

De Samsung i450 is een dubbelzijdige waarvoor de ene kant de muziek kant is en de andere kant de telefoon kant is. Een beetje het Nokia N95 idee. De i450 loopt op het Symbian S60 besturingssysteemen heeft een HSDPA-verbinding van 3,6 Mbps. Wanneer de slider naar beneden wordt geschoven komt de Music Player in de Samsung i450 naar boven. Met de Touch Wheel Navigation zijn alle multimediamenu’s makkelijk door te scrollen. En uit de metallic speakers die aangestuurd worden door een ICEpower®-versterker van Bang & Olufsen® komt een lekkere geluidskwaliteit. De Samsung i450 wordt ondersteund door een Music userinterface en een multicodec voor bijna alle bestandsformaten. De i450 heeft 35 MB geheugen. Met een MicroSD-kaart is tot op 4 GB aan muziekbestanden op te slaan. De Samsung i450 is vanaf januari 2008 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 499,- inclusief B.T.W.

sgh-i450_kant_large

 

De SGH-F330

De Samsung F330 is een dunne dubbelzijdige slider die muziek centraal stelt in zijn vormgeving. Samsung heeft met de F330, de opvolger van de succesvolle F300 gekozen. De F330 is wederom een combinatie van een muziekspeler en een mobiele telefoon. Zo heeft de telefoon toetsen op de voor- en zijkant van de F330 die speciaal voor muziek zijn. Multicodec-bestanden zijn ook moeiteloos af te spelen. Een speciaal synchronisatieprogramma bij de Windows Media Player wordt ook meegeleverd om zo het maximale uit de Samsung F330, aldus Samsung.
Met een 3,6 mbps HSDPA-verbinding, een 2 megapixel camera en een microSD-kaartlezer is de F330 een prima toestel. Bovendien is deze 13,5 mm dikke mobiele telefoon makkelijk mee te nemen, zelfs op reis met de speciale ‘in-flight’ vliegtuigmodus.

De F330 zal 340 euro gaan kosten en is vanaf volgende week verkrijgbaar in Nederland.

sgh-f330_large 

De SGH-F210

De Samsung F210 is een Swing Music Phone die je simpelweg draait in in telefoon- of mp3-spelerstand. Het oordopjes van deze muziektelefoon zijn verwerkt in het halssnoer. In gesloten stand is de Samsung F210 een volwaardige MP3-speler met een Scroll Wheel Interface en een horizontaal display waarop je de afspeellijsten, equalizer en songinformatie afleest. De Samsung F210 maakt gebruik van Windows Media Player 10 en de Music Set-up Wizard. Hiermee zijn alle persoonlijke geluidsvoorkeuren af te stellen. Music Library rangschikt alle songs in overzichtelijke mappen. En MTP zet songs automatisch over van MP3-speler naar de mobiele telefoon. De Samsung F210 heeft een 3×4 toetsenbord, zodat je bij het bellen hetzelfde gevoel hebt als bij het bellen met een normale telefoon echter kan dit wel wat lastig zijn. Deze telefoon heeft een intern geheugen van 1 GB en een microSD-poort om het geheugen uit te breiden tot 2 GB.

De F210 kost 310 euro en ligt sinds vorige week in de winkels.

sgh-f210_large 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters