Samsung zet opnieuw nieuwe telefoons in de markt

Samsung heeft gisteren wederom drie nieuwe modellen gelanceerd die aan het eind van dit jaar op de markt moeten komen. Na de lancering van de E236 zijn nu de E848, F310 en F330 aan de beurt.

Samsung E848

De E848 moet de dunste slider tot nu toe worden van Samsung. Met zijn dikte van 10.6mm is het een ware last voor je broekzak en zal je hem altijd ergens kwijt kunnen. De E848 heeft een 2.2-inch LCD 260k color display en een 2 Megapixel camera met 4x digital zoom. Ook de ondersteuning voor MP3 en een FM radio mogen er niet in ontbreken.

Bluetooth is ook geintregeerd en er zal ongeveer 70mb intern geheugen inzitten dat kan worden uitgebreid tot 2gb. Dit toestel wordt in October in de markt verwacht wereldwijd voor een nog nader te noemen prijs.

Samsung-E848-slider 

Samsung F310

De Samsung F310/ B&O Serenata telefoon is wederom een samenwerking tussen Samsung en Bang en Olufsen. Deze aparte telefoon heeft een 240×240 262K color Touchscreen en ondersteunt zowel mp3 als mpeg 4 voor video`s. De telefoon heeft 3GB intern geheugen en je kunt ermee internetten op HSDPA netwerken.

De prijs en levertijd zijn vooralsnog onbekend, maar dit zal waarschijnlijk erg hoog liggen aangezien er wederom wordt samengewerkt met B&O.

Samsung-F310-BO-Serenata 

Samsung F330

De F330 moet de tegenhanger worden van Sony Ericsson Walkman telefoons, weliswaar heeft hij maar 20mb intern geheugen maar dit kan makkelijk uitgebreid worden tot 2gb en meer. Misschien zal dit zelfs meegeleverd worden in de doos. Verder meet de telefoon 103 x 48 x 12.8 mm en heeft hij een 2.1-inch LCD 260k color display die ondersteunt wordt door een 2 megapixel camera aan de achterkant en een vga camera aan de voorkant.

Dit toestel is zowel een UMTS als een HSDPA toestel waarop wederom mp3`s en mpeg video`s en muziek ten oren en ogen gebracht kunnen worden. De prijs en levertijd is wederom nog onduidelijk.

Samsung-F330-Music-Phone 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters