Samsung ziet wereld voor zich vol touchscreens

Samsung ziet een wereld voor zich vol touchscreens. In een SF-achtige video op YouTube zet de Koreaanse elektronicafabrikant uiteen hoe zo’n wereld er uit kan zien.

Samsung ziet wereld voor zich vol touchscreens samsungschermpjke

Samsung is volop bezig met de ontwikkeling van touchscreens met bijzondere eigenschappen. Zoals buigbare schermen, schermen die onbreekbaar zijn, en schermen die in gewone ramen kunnen worden verwerkt.

Nu zijn aanraakschermen die reageren op een vingeraanraking vrijwel alleen te vinden in smartphones en tablets. In de toekomstvideo die Samsung online heeft gezet, is vreemd genoeg geen enkele smartphone te vinden. Wel schermen in een soort koffiebeker, op de vloer, in een autoraampje, als schoolbord in een klas, enzovoorts. En allemaal kunnen ze met een aanraking tot actie worden bewogen.

Schermen die eenvoudig kunnen worden gebogen en zelfs gevouwen. Terwijl ze gewoon blijven werken. In het clipje van drie minuten komen er een hoop mogelijkheden voorbij, waar Samsung aan werkt bij de schermendivisie. Zelfs een snijplank die direct aangeeft hoeveel calorie├źn de paprika die nu wordt gesneden bevat, is in het filmpje verwerkt.

De technologie in het filmpje is nu nog erg futuristisch, maar zal misschien niet zo vreselijk lang op zich laten wachten. Wellicht een jaar of tien. De film is hieronder te zien.

Bron: Neowin

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters