Samsung zou al tien miljoen pre-orders binnen hebben voor de Galaxy S III

Samsung zou van winkelketens en telecomproviders al tien miljoen pre-orders binnen hebben gekregen voor de Samsung Galaxy S III. Dat melden diverse blogs, die dat allemaal baseren op een summiere tweet van de Russische telecomblogger Eldar Murtazin.

Samsung Galaxy S III render

Murtazin heeft een wisselende reputatie als het gaat om telecomnieuws; soms heeft hij het goed, ook slaat hij soms de plank mis. In zijn tweet maakt hij melding van tien miljoen pre-orders voor de Samsung Galaxy S III, terwijl er nog helemaal niets bekend is over dat nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. Er is behalve wat vage geruchten niets uitgelekt over de vorm, processor of het scherm van het nieuwe toestel, laat staan een releasedatum. De stilte rond de Galaxy S III begint te lijken op de geheimhouding die Apple in acht neemt als het om nieuwe producten gaat.

Toch lijken de telecomproviders en de winkels al zoveel vertrouwen te hebben in het nieuwe toestel dat ze er blijkbaar massaal op hebben ingetekend. Dat lijkt een veilige gok, want de verkoopcijfers van de twee voorgangers – de Galaxy S en de S II – zijn indrukwekkend. Inmiddels geven ook de verkoopcijfers van andere Androidtoestellen reden tot vreugde bij Samsung. Zoals eerder gemeld is de Galaxy Note al vijf miljoen keer over de toonbank gegaan, en onlangs werd bekend dat er nu ook al 1,75 miljoen Galaxy Y-toestellen zijn verkocht, waarmee ook het lagere segment in de Androidmarkt stevig in handen lijkt te zijn van Samsung.

Bron: Unwired View

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters