Samsung zou al tien miljoen pre-orders binnen hebben voor de Galaxy S III

Samsung zou van winkelketens en telecomproviders al tien miljoen pre-orders binnen hebben gekregen voor de Samsung Galaxy S III. Dat melden diverse blogs, die dat allemaal baseren op een summiere tweet van de Russische telecomblogger Eldar Murtazin.

Samsung Galaxy S III render

Murtazin heeft een wisselende reputatie als het gaat om telecomnieuws; soms heeft hij het goed, ook slaat hij soms de plank mis. In zijn tweet maakt hij melding van tien miljoen pre-orders voor de Samsung Galaxy S III, terwijl er nog helemaal niets bekend is over dat nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. Er is behalve wat vage geruchten niets uitgelekt over de vorm, processor of het scherm van het nieuwe toestel, laat staan een releasedatum. De stilte rond de Galaxy S III begint te lijken op de geheimhouding die Apple in acht neemt als het om nieuwe producten gaat.

Toch lijken de telecomproviders en de winkels al zoveel vertrouwen te hebben in het nieuwe toestel dat ze er blijkbaar massaal op hebben ingetekend. Dat lijkt een veilige gok, want de verkoopcijfers van de twee voorgangers – de Galaxy S en de S II – zijn indrukwekkend. Inmiddels geven ook de verkoopcijfers van andere Androidtoestellen reden tot vreugde bij Samsung. Zoals eerder gemeld is de Galaxy Note al vijf miljoen keer over de toonbank gegaan, en onlangs werd bekend dat er nu ook al 1,75 miljoen Galaxy Y-toestellen zijn verkocht, waarmee ook het lagere segment in de Androidmarkt stevig in handen lijkt te zijn van Samsung.

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bullet -

  10 miljoen pre-orders van een toestel wat nog niet eens een bestel code bij Samsung heeft….. Wat een onzin zeg, Hoe wil je iets pre-orderen waar van Samsung nog totaal geen info, laat staan bestelinfo heeft vrijgeven.

  Ik geloof best dat de telecomsector reikhalzend uitkijkt naar de SGS3, maar laten we het nou ook niet gaan overdrijven…

  Nogmaals, Samsung Euro Stock (u weet wel, het grote warehouse van Samsung in ons land vanwaar alle artikelen worden verspreid over de EU) heeft geen enkele verkoop informatie, er valt dus weinig te pre-orderen.

  Dit artikel kan dus ook weer op het niet onderbouwde geruchten stapeltje.

  1. Dominick -

   Dat zie je toch echt verkeerd….. Er zijn zat momenten (het MWC bijvoorbeeld) dat Samsung een paar van die toestelletjes meeneemt, met vertegenwoordigers van Vodafone, Tmobile etc. om de tafel gaat zitten om orders binnen te halen. Hoe denk je anders dat ze bij de aankondiging al weten bij welke providers hij geleverd gaat worden vaak 😉 En dat zijn er dus blijkbaar 10 miljoen inmiddels.

  2. Danijel -

   Dit is natuurlijk dikke onzin. Providers moeten vooraf orders bij Samsung direct plaatsen, dat gaat niet via een warehouse, die zijn bedoeld voor retailers. Provider moeten drie maanden van te voren inkopen en dan worden de toestellen gemaakt, verscheept naar hun warehouses (Vodafone NL zit in Duitsland) en dan gaat het pas rollen.

   Dus ja het kan, dit is de provider sell in, zoals ze dat zo mooi noemen 🙂

 2. Sjon -

  @ Bart,

  Toch leuk dat je er een foto bij zet van de Galaxy S Wifi 4.2. Een MP4 speler en dus niet een uitgelekte foto van de Galaxy SIII

  1. bartvuijk -

   Tja. We motten wat, er is uiteraard nog geen plaatje van het ding zelf te krijgen, behalve een aantal mock-ups. Dit plaatje verscheen bij het laatste gerucht over een 'gelekte' nieuwe Samsungtelefoon. Zoals je je dus goed herinnert 😉

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters