Samsung zou ook met 3D-telefoon willen komen

Nu LG en HTC met 3D-telefoons op de markt zijn gekomen, kan Samsung natuurlijk niet achterblijven. Het toestel is al in ontwikkeling en gaat, niet geheel verrassend, Galaxy 3D heten. Als we de geruchten tenminste mogen geloven.

Samsung logoDe schermen van Samsungtelefoons zijn al beter dan die van de concurrentie, dus dat er op dat vlak iets nieuws gaat gebeuren bij Samsung kan bijna geen verrassing zijn. De Super Amoled Plus schermen van Samsung van een 3D-functie voorzien zou in theorie alvast een betere 3D-ervaring moeten opleveren dan nu wordt geleverd door de LG Optimus 3D en de HTC Evo 3D.

Enige specificaties over het nieuwe 3D-toestel uit de Melkwegserie van Samsung zijn al uitgelekt. Het toestel zou lopen op een1.2 Ghz dualcore Exynos processor, in het bezit zijn van een 4.3 inch scherm en twee 8 megapixelcamera’s. HDTV kan via een kabeltje aangesloten worden zodat de 3D-filmpjes die op het toestel zijn gemaakt, op een 3D-tv van Samsung kunnen worden vertoond.

Volgens de geruchten komt de Galaxy 3D in het laatste kwartaal op de markt.

Bron: Fonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Piet -

  Als je even door zoekt staan overal uit gelekte info over de galaxy 3D dat zeggen ze dan kan ook dat ze die info gewoon verzinnen..

 2. ikke -

  Nou beter dan de HTC Evo 3D lijkt me sterk want die is gewoon steengoed, ook in 3D. Maar als ik er een custom rom op kan draaien met de sense skin van HTC dan wordt de Galaxy 3D mijnfavo foon. Vooralsnog blijf ik bij de Evo 3D aangezien ik dat gewoon de beste vind van allemaal en ook al wordt deze misschien dunner, in alle andere opzichten weet ik zeker dat de HTC t gaat winnen… Ben benieuwd of dit gerucht waar is en zo ja wat de specs daadwerkelijk zullen zijn….

 3. X-Master -

  Hebbe..Hebbe..Hebbe..Hebbe..Hebbe..Hebbe..!!
  KLinkt goed.. Nou hopen dat ie daadwerkelijk komt en ook echt rond die periode..:X

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters