Samsung's eerste Windows Phone 7-telefoon ziet het licht

Engadget heeft tijdens de MIX10-conferentie van Microsoft even mogen spelen met drie Windows Phone 7-telefoons. Naast de LG en de ASUS die eerder al door Microsoft naar buiten waren gedaan, heeft nu ook een Samsung het levenslicht gezien.

Samsung Windows Phone 7

Tijdens een presentatie op het MIX2010-event in Las Vegas wist Microsoft op velen manieren het publiek te trekken. Allereerst gaf de producent veel informatie voor ontwikkelaars over hoe ze nou moeten gaan coden voor het nieuwe OS. Microsoft maakte hiervoor de tools die nodig zijn voor het ontwikkelen gratis en de verwachting is dan ook dat ontwikkelaars het nieuwe OS gaan omarmen omdat het gebaseerd is op Silverlight 4. Maar naast de achtergrondinformatie liet de softwaregigant ook drie nieuwe telefoons zien die naar verwachting als eerste op de markt zullen gaan komen met Windows Phone 7.

Nadat eerder al de eerste LG met het nieuwe OS door Engadget en Microsoft uit de doeken was gedaan, is daar nu ook een Samsung bij gekomen. De Samsung heeft erg veel weg van de i8910 HD die momenteel op Symbian draait en dit komt door de zilveren rand die bijna nagenoeg op de zelfde plek zit als de HD. Specificaties en informatie is nog niet bekend van het toestel, behalve dat de resolutie van het scherm WVGA is. Engadget is momenteel op jacht naar meer informatie echter is het wel opmerkelijk dat Microsoft nog niets van HTC heeft laten zien aangezien dat de grootste partner was van Windows Mobile 6.1 en 6.5. Ook de eerste telefoon van Sony Ericsson moet nog vrijgegeven worden die op het Microsoft-OS zal gaan lopen.

Samsung Windows Phone 7

 

Bron: Engadget

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters