'Samsungs gaat iets groots aankondigen tijdens het CTIA begin oktober'

Samsung kondigt wel vaker wat aan, maar binnenkort moet het bedrijf met iets speciaals komen. Op uitnodigingen voor de persconferentie op CTIA staat de tekst “Major Samsung Mobile device announcement” en dat belooft natuurlijk heel wat.

Samsung uitnodiging CTIA 2009

Samsung is de producent die de meeste toestellen aankondigt, dus we zijn niet heel verbaasd met het nieuws dat er een nieuwe aankondiging van de producent aan zit te komen. Deze aankondiging zou echter speciaal moeten zijn, als we de uitnodiging van Samsung mogen geloven. Hierop is namelijk de tekst “Major Samsung Mobile device announcement” te vinden, wat natuurlijk wijst op iets groots. Het gaat om 7 oktober op de CTIA-beurs, een plaats waar we misschien wel meer aankondigingen zullen zien.

Nu is natuurlijk de vraag wat Samsung gaat aankondigen en eigenlijk kunnen we daar niet zo veel voor bedenken. Onlangs zagen we de Samsung i8305, een telefoon op Samsung’s Linux-variant die LiMo moet gaan heten. Ook de Galaxy Lite kennen we nog uit het geruchtencircuit maar daar blijft het wel zo’n beetje bij en we verwachten dan ook dat Samsung één van deze twee toestellen zal aankondigen tijdens de CTIA. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat Samsung met een geheel nieuwe telefoon komt of dat we de komende twee weken nog een leuk nieuw toestel zien bovendrijven op het internet.

Bron: Mobile Crunch

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters