Samsung's Soul is geen Quadband telefoon

De nieuwe Soul telefoon van Samsung blijkt achteraf geen Quadband netwerken aan te kunnen. Samsung wist eerder nog te melden dat dit wel het geval zou zijn.

De Soul had veel furore gemaakt op het MWC in Barcelona en iedereen vond het een erg mooi toestel. In het persbericht van Samsung was duidelijk te lezen dat de Soul toch echt een Quadband telefoon zal gaan worden, echter weet nu Phonescoop te melden dat dit achteraf verkeerd blijkt te zijn. Samsung heeft inmiddels haar fout ook toegeven en wist te melden dat de Soul een tri-band zal gaan worden.

Soul staat trouwens voor ‘The Spirit Of Ultra’. Soul is een lichtgewicht mobieltje met HSDPA-verbinding. Hoewel Soul slechts 12,9 mm dun is, heeft deze telefoon een 5 megapixel camera met een power LED, gezichtsherkenning, beeldstabilisator en Wide Dynamic Range (WDR) voor nog betere foto’s. Om snel te internetten en te downloaden heeft dit toestel een 7.2 Mbps High Speed Downlink Packet Access (HSDPA)-verbinding. Extra muziekfuncties zijn music library navigation, ICEpower Technology by Bang & Olufsen ICEpower en een 3.5 inch headset-adapter. De functies onder de toetsen passen zich automatisch aan op wat de gebruiker op dat moment aan het doen is.

Het toestel wordt over 2 maanden in de winkels verwacht.

Samsung_Soul_1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters