SanDisk 16GB Micro-SD en M2 in oktober beschikbaar

Gister heeft SanDisk aangekondigd dat de 16GB micro-SD en Memory Stick M2 kaarten in oktober verkrijgbaar zullen zijn. De prijzen van de geheugenkaarten is 100 dolar voor de MicroSD kaart en 130 dollar voor de M2 variant.

Op dit moment is de grootst verkrijgbare Micro-SD kaart 8GB echter komt hier spoedig verandering in. Gisteren heeft SanDisk bekend gemaakt dat in oktober 16GB groot tellende geheugenkaarten naar de winkels gaan. Om de kaarten te gebruiken is wel een geheugenslot nodig dat om kan gaan met MicroSDHC of Memory Stick M2. Oudere toestellen kunnen moeite hebben met het uitlezen van Micro-SDHC kaarten, echter kunnen nieuwe toestellen volop genieten van de inmense opslagruimte. Theoretisch passen drie dvd’s op het kaartje of circa 3500 mp3’tjes. Met de grote capaciteit geheugenkaart is het eigenlijk niet meer nodig een toestel te kopen waarin standaard al veel opslaggeheugen zit.

De 16GB MicroSD kaart gaat over de toonbank voor 100 dollar, de M2 variant is duurder namelijk 130 dollar. Wij verwachten in Nederland dat de MicroSD kaart rond de 60 euro gaat kosten en de M2 kaart rond de 80 euro.

cnp2070-9

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters