Sandisk introduceert muziek op geheugenkaart

Sandisk gaat de strijd aan met de traditionele CD door muziek op geheugenkaarten te gaan leveren en te verkopen. Hiermee hoopt Sandisk een nieuwe trend aan te wakkeren.

Sandisk heeft overeenkomsten gesloten met een groot aantal muziekmaatschappijen, waaronder EMI, Sony BMG, Universal en Warner Music Group, terwijl de retailers Best Buy en Wal-Mart bereid zijn gevonden de kaartjes in de schappen te plaatsen. Volgens Sandisk biedt het formaat mp3-kwaliteit tot aan 320kbps, maar de vraag is of de muziekindustrie daadwerkelijk haar collectie onbeschermd in dergelijke hoge kwaliteit gaat aanbieden. Slotmusic-kaarten zullen 1GB opslagcapaciteit bieden en naast muziekbestanden zonder drm ook albumhoezen, videoclips en andere content kunnen bevatten. Consumenten kunnen de microsd-kaarten ook gewoon als opslagmedium gebruiken.

Welke albums op de kaarten aangeboden gaan worden, is nog niet bekend, en wat ze gaan kosten evenmin. Slotmusic zal binnenkort in de VS verschijnen en pas volgend jaar in Europa. De Amerikaanse fabrikant hoopt dat het formaat aanslaat bij vooral gebruikers van mobiele telefoons met een Microsd-kaartsleuf.

1222070499 

Bron: Tweakers.net

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters