SanDisk: ‘iXpand niet de killer Apple’s opslagruimtestrategie’

AMSTERDAM – Een van de functies die Apple nooit heeft toegevoegd aan de iPhone, is uitbreidbaar geheugen. Wie merkt dat zijn iPhone vol zit, zal bestanden moeten verwijderen of een nieuw toestel moeten kopen. Met de iXpand van SanDisk hoeft dat echter niet meer. Het product maakt als geheugendrager direct verbinding met de iPhone via de lightning-poort. De killer van Apple’s strategie rond opslagruimte wordt het echter niet, zo beweert SanDisk zelf.

‘Niet de merk- of productnaam van Apple’

ixpand“Natuurlijk zouden wij graag het product zijn dat aan deze strategie van Apple een einde maakt. Maar dat kunnen wij niet”, zo vertelt Christophe Rocca, Regional Marketing Manager Frankrijk & Benelux van SanDisk, tegenover All About Phones. Volgens hem zijn de merknaam en productnaam simpelweg niet zo krachtig als respectievelijk die van Apple en iPhone. “Iedereen kent Apple en iedereen kent de iPhone. En ons product iXpand is nog helemaal niet bekend. We moeten ons product beter aan de man gaan brengen”, aldus Rocca.

Apple omarmt iXpand

Voorlopig omarmt Apple het product zelfs: “We hebben bij de iPad Mini samengewerkt van Apple. Toen waren er ook iPad Mini’s verkrijgbaar die gebundeld waren met ons product. Zolang je niet heel slecht praat over hun producten, zijn de mensen daar gewoon redelijk. We hebben een goede relatie”, zo sluit Rocca zijn verhaal af.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters