Sanjay Jha laat zich uit over het portfolio van Motorola

Sanjay Jha, de co-CEO van Motorola, heeft tijdens een toespraak een aantal interessante feitjes over het toekomstige portfolio van Motorola genoemd. Ook de Motoblur-interface kwam aan bod.

Sanjay Jha

Motorola is na jaren een redelijk zwakke speler te zijn geweest eindelijk weer een beetje terug gekomen in de telecommarkt en natuurlijk wil de producent dat graag vast houden. Zoals bij elke producent is het niet duidelijk hoe dat gaat gebeuren, maar de co-CEO van Motorola, Sanjay Jha, lichtte alvast een tipje van de sluier op tijdens een conferentie.

Volgens Jha gaat Motorola geen eigen OS naar de markt brengen, omdat dat dan beter zou moeten zijn dan Android. Hij zegt dat Motorola zich liever richt op Android, wat het bedrijf probeert te verbeteren middels haar Motoblur-interface. Als we Jha mogen geloven zijn er meer dan een miljoen gebruikers van dit OS, wat geen slechte prestatie is gezien de populairste telefoon van Motorola, de Motorola Milestone niet met de interface is uitgerust. Verder zegt Jha dat we nog dit jaar een update van Motoblur kunnen verwachten. Tot slot verkondigd Jha dat Motorola niet bang is voor de concurrentie van HTC en dat er een aantal goede Android-telefoons in de pijplijn zitten waarmee Motorola haar concurrent probeert af te troeven.

Bron: Engadget

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters