Sanjay Jha laat zich uit over het portfolio van Motorola

Sanjay Jha, de co-CEO van Motorola, heeft tijdens een toespraak een aantal interessante feitjes over het toekomstige portfolio van Motorola genoemd. Ook de Motoblur-interface kwam aan bod.

Sanjay Jha

Motorola is na jaren een redelijk zwakke speler te zijn geweest eindelijk weer een beetje terug gekomen in de telecommarkt en natuurlijk wil de producent dat graag vast houden. Zoals bij elke producent is het niet duidelijk hoe dat gaat gebeuren, maar de co-CEO van Motorola, Sanjay Jha, lichtte alvast een tipje van de sluier op tijdens een conferentie.

Volgens Jha gaat Motorola geen eigen OS naar de markt brengen, omdat dat dan beter zou moeten zijn dan Android. Hij zegt dat Motorola zich liever richt op Android, wat het bedrijf probeert te verbeteren middels haar Motoblur-interface. Als we Jha mogen geloven zijn er meer dan een miljoen gebruikers van dit OS, wat geen slechte prestatie is gezien de populairste telefoon van Motorola, de Motorola Milestone niet met de interface is uitgerust. Verder zegt Jha dat we nog dit jaar een update van Motoblur kunnen verwachten. Tot slot verkondigd Jha dat Motorola niet bang is voor de concurrentie van HTC en dat er een aantal goede Android-telefoons in de pijplijn zitten waarmee Motorola haar concurrent probeert af te troeven.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters