Pas op iPhone 8: duidelijke foto’s van LG V30 opgedoken

Met de onthulling van de LG V30 om de hoek, duiken er steeds meer gelekte beelden van het toestel online op. En hoewel gelekte beelden vaak van dubieuze afkomst kunnen zijn, hebben we nu toch wel vanuit betrouwbare hoek de nieuwe LG mogen aanschouwen. Recentelijk verscheen er een mooie close-up van het toestel, welke wat beter de details van de V30 uitlicht.

Eerdere spottings LG V30

Eerder verscheen via de bekende tipster Evan Blass een foto van het toestel waarbij de voor- en achterkant en de beide zijkanten zichtbaar waren. Ook zagen we het toestel in een paar filmpjes van Hitrecord, een organisatie welke is opgericht door de acteur Joseph Gordon-Levitt. LG werkt al een paar jaren met Hitrecord, maar het leek erop dat de filmpjes per ongeluk te vroeg waren gepost. Ze verdwenen namelijk snel weer van de Hitrecord website. Uiteraard was het al te laat en circuleren ze nog steeds online.

LG V30

Glossy behuizing met nieuwe Android interface

Nu is het toestel dus verschenen in een close-up vanaf de onderkant. Hoewel de foto eigenlijk niks nieuws laat zien, krijgen we wel het toestel in wat meer detail in beeld dan voorheen. We zien het mooi afgebogen display in een glanzende metalen behuizing. Aan de onderkant is de USB-C poort te zien voor het opladen en de speaker. Op het display zelf zien we LG’s nieuwe Android interface, met de kersverse “floating bar”. Deze vervangt het tweede scherm, waar de LG V-serie vroeger mee was uitgerust.

Onthulling tijdens IFA 2017

Op 31 augustus wordt de LG V30 officieel onthuld tijdens IFA 2017. Hoewel we eigenlijk al alles denken te weten over het toestel, zou LG de wereld wellicht nog kunnen verrassen met achter de hand gehouden features.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Maarten Taal -

    Het is inderdaad maar de vraag of de Iphone 8 op moet passen voor de LG V30. De Iphone 8 zal meer verkocht worden dan de LG V30. Maar los van dit alles gaat dit artikel alleen over de LG V30, dus ik had een ander kopje gekozen.

  2. Maarten Taal -

    Ik heb altijd een HTC smartphone gehad, maar als hier een quad dac in zit, dan schaf ik deze smartphone aan. Deze smartphone is echt op alle fronten beter dan de HTC U11. De camera is beter, het beeldscherm is beter en ook het geluid schijnt beter te zijn. En als klap op de vuurpijl schijn je ook nog een Bang & Olufsen hoodtelefoon te krijgen. Als je het mij vraagt, wordt de LG V30 de beste allround smartphone van dit jaar.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters