Pas op iPhone 8: duidelijke foto’s van LG V30 opgedoken

Met de onthulling van de LG V30 om de hoek, duiken er steeds meer gelekte beelden van het toestel online op. En hoewel gelekte beelden vaak van dubieuze afkomst kunnen zijn, hebben we nu toch wel vanuit betrouwbare hoek de nieuwe LG mogen aanschouwen. Recentelijk verscheen er een mooie close-up van het toestel, welke wat beter de details van de V30 uitlicht.

Eerdere spottings LG V30

Eerder verscheen via de bekende tipster Evan Blass een foto van het toestel waarbij de voor- en achterkant en de beide zijkanten zichtbaar waren. Ook zagen we het toestel in een paar filmpjes van Hitrecord, een organisatie welke is opgericht door de acteur Joseph Gordon-Levitt. LG werkt al een paar jaren met Hitrecord, maar het leek erop dat de filmpjes per ongeluk te vroeg waren gepost. Ze verdwenen namelijk snel weer van de Hitrecord website. Uiteraard was het al te laat en circuleren ze nog steeds online.

LG V30

Glossy behuizing met nieuwe Android interface

Nu is het toestel dus verschenen in een close-up vanaf de onderkant. Hoewel de foto eigenlijk niks nieuws laat zien, krijgen we wel het toestel in wat meer detail in beeld dan voorheen. We zien het mooi afgebogen display in een glanzende metalen behuizing. Aan de onderkant is de USB-C poort te zien voor het opladen en de speaker. Op het display zelf zien we LG’s nieuwe Android interface, met de kersverse “floating bar”. Deze vervangt het tweede scherm, waar de LG V-serie vroeger mee was uitgerust.

Onthulling tijdens IFA 2017

Op 31 augustus wordt de LG V30 officieel onthuld tijdens IFA 2017. Hoewel we eigenlijk al alles denken te weten over het toestel, zou LG de wereld wellicht nog kunnen verrassen met achter de hand gehouden features.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters