Satio update flasht Update Service binnen

Sony Ericsson heeft, een week nadat de Satio uit twee grote Engelse retail-ketens verbannen werd, een update voor het toestel uitgevoerd. De problemen met de Satio lijken hiermee opgelost te worden.

Dat er een firmware-update voor de Sony Ericsson Satio aan zat te komen, dat was wel duidelijk na alle problemen die vorige week aan het licht kwamen. Het toestel was zelfs bij Carphone Warehouse en Phones 4U uit het assortiment geschopt en dat gebeurt niet snel. Nu is het zover dat de Satio ook daadwerkelijk een upgrade heeft gekregen, welke het rugnummer R1CA037 draagt. Eerste ervaringen leren dat deze firmware in ieder geval stukken sneller werkt en beter reageert. De firmware-update is vanaf nu te vinden in de Sony Ericsson Update Service en voorlopig alleen beschikbaar voor originele unbranded-toestellen.

Of de problemen ook echt opgelost zijn, is nog niet helemaal zeker. Dit is echter wel iets waar we vanuit kunnen gaan, aangezien Sony Ericsson nog deze week iets aan de problemen zou doen in de vorm van een firmware-upgrade en de kans dat er deze week nog een update beschikbaar komt wel heel klein is. Of het toestel ook daadwerkelijk weer in de schappen ligt bij zullen we nog even moeten afwachten. De sites van de beide ketens tonen de Satio in ieder geval nog niet.

Satio R1CA037 firmware update

 

Bron: Justamp

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters