Satio update flasht Update Service binnen

Sony Ericsson heeft, een week nadat de Satio uit twee grote Engelse retail-ketens verbannen werd, een update voor het toestel uitgevoerd. De problemen met de Satio lijken hiermee opgelost te worden.

Dat er een firmware-update voor de Sony Ericsson Satio aan zat te komen, dat was wel duidelijk na alle problemen die vorige week aan het licht kwamen. Het toestel was zelfs bij Carphone Warehouse en Phones 4U uit het assortiment geschopt en dat gebeurt niet snel. Nu is het zover dat de Satio ook daadwerkelijk een upgrade heeft gekregen, welke het rugnummer R1CA037 draagt. Eerste ervaringen leren dat deze firmware in ieder geval stukken sneller werkt en beter reageert. De firmware-update is vanaf nu te vinden in de Sony Ericsson Update Service en voorlopig alleen beschikbaar voor originele unbranded-toestellen.

Of de problemen ook echt opgelost zijn, is nog niet helemaal zeker. Dit is echter wel iets waar we vanuit kunnen gaan, aangezien Sony Ericsson nog deze week iets aan de problemen zou doen in de vorm van een firmware-upgrade en de kans dat er deze week nog een update beschikbaar komt wel heel klein is. Of het toestel ook daadwerkelijk weer in de schappen ligt bij zullen we nog even moeten afwachten. De sites van de beide ketens tonen de Satio in ieder geval nog niet.

Satio R1CA037 firmware update

 

Bron: Justamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hessel -

  Ik heb er ook een van vodafone, en bij mij zegt ie ook dat ik de nieuwste software al heb terwijl deze update dus niet erop staat. vodafone bedankt. ik wil deze update ook maar dat kan weer niet door dat branded gedoe….:(

   1. Roberta -

    Ik heb nog de "oude" versie. Hoe krijg ik de nieuwste erop? Heb hem gekocht bij Vodafone. Moet Vodafone mij aan deze update helpen? Indien ik hem nu update zegt hij steeds dat de nieuwste erop staat. Heb mail gestuurd naar klantenservice van Vodafone. Ben benieuwd wat ze zeggen of kan ik op een andere manier aan deze update komen?

   2. Danijel -

    Vodafone moet idd voor een update zorgen omdat zij speciale software van hun zelf erin hebben zitten. Oftewel het is altijd bij Voda wachten tot ze hun update hebben aangepast.

   3. Roberta -

    Hoi, is al bekend of Sony-Ericsson al bezig is met een nieuwe update? Laatste is die van nov/dec.

   1. Dominick -

    Uhhh? Ik heb nog nooit een SE telefoon gezien die geüpdate wordt zonder je gegevens te overschrijven. (toegegeven, ik heb weinig ervaring met Symbian) En al zou hij dat niet doen dan is het natuurlijk nog steeds handig om te doen voor het geval er iets mis gaat.

   2. yeahli -

    Ik had ook een backup gemaakt maar was inderdaad niet nodig!

    Bij de vorige was dat verhaal presies andersom:X

   3. Dominick -

    Oh, dat hebben ze wel mooi gedaan dan als verbetering 🙂 Niet maken en wel nodig hebben is idd erg vervelend :X

 2. yeahli -

  Update is inderdaad uit!

  Als Sony hem nou zo had uitgebracht waren de reviews denk ik een paar puntjes hoger..

  Hij is nu supersnel! Symbian knalt over het scherm 😛

 3. Bertje -

  Hoelang duurt nog even?? Bij mij doet ie het wel, maar de enige Stand-bythema die het doet, is die van SE zelf. De rest geeft een leeg scherm of een foutmelding…. Zou graag het startscherm zelf willen indelen.

 4. Jeroen -

  Ik heb een unbranded Satio, maar ik kan dit toestel niet updaten. Bij mij blijft het programma zeggen dat de huidige versie op het toestel (R1BB041) de nieuwste is. Deze dateert uit oktober. Niet erg succesvol dus. :S

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters