‘Scherpe renders tonen LG Watch Style’

Op 9 februari zullen Google en LG naar verwachting de LG Watch Style onthullen. Vandaag krijgen we een voorproefje in de vorm van scherpe gelekte renders.

Android Wear 2.0

De smartwatchmarkt ligt al een tijdje op zijn gat. Grote smartphonefabrikanten brengen bijna geen nieuwe modellen meer uit, en innovatieve spelers als Pebble stoppen er mee. Hopelijk gaat daar binnenkort verandering in komen met de lancering van Android Wear 2.0. De LG Watch Sport en de LG Watch Style worden de eerste slimme horloges die standaard op Android Wear 2.0 draaien. Vorige week lekten er vrij onduidelijke foto’s van beide smartwatches. Volgens de bekende lekker worden beide horloges op 9 februari onthuld, en zijn ze de dag daarna meteen te koop.

LG Watch Style

Vandaag kunnen we de LG Watch Style alvast van alle kanten bewonderen. Evan Blass heeft namelijk scherpe renders van de wearable op Twitter geplaatst. De LG Watch Style is het kleinere model van de twee. De LG Watch Sport heeft een 1.38-inch OLED scherm met een resolutie van 480 x 480, met aan de zijkant twee knoppen en een kroontje. De kleinere LG Watch Style heeft een 1.2-inch OLED scherm met een resolutie van 360 x 360. Het goedkopere model heeft enkel een kroontje. De Sport heeft daarnaast stand-alone 3G, LTE en een IP68 certificatie. De Style moet het met een IP67 certificatie doen.

LG Watch Style

In samenwerking met Google

Maar wat maakt deze smartwatches zo bijzonder? Het antwoord is vrij simpel: Google. Beide horloges zijn in samenwerking met Google ontwikkeld. Daarmee zijn het ook de eerste smartwatches met Google Assistant. De virtuele assistent van de zoekgigant was voorheen enkel op de Google Pixel, Pixel XL en Google Home beschikbaar. Het leek er even op dat de nieuwe smartwatches net zoals de Pixels echt als gadgets van Google zouden worden uitgebracht, maar naar verluidt is dat toch niet het geval.

Bron: @evleaks

 

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters