‘Specificaties en schetsen Samsung Galaxy Note 8 gelekt’

De eerste informatie rondom de Samsung Galaxy Note 8 is gelekt. Kan de Koreaanse fabrikant indruk maken met de opvolger van de Galaxy Note 7?

De opvolger van de Galaxy Note 7

Schets Samsung Galaxy Note 8Waar we de afgelopen tijd overspoeld zijn met berichten over de Samsung Galaxy S8 en S8+, is het tot nu toe vrij rustig gebleven rond de Samsung Galaxy Note 8. Het enige bericht kwam eigenlijk van Samsung’s DJ Koh, toen hij de woorden uitsprak: “I will bring back a better, safer and very innovative Note 8”. Hopelijk houdt hij zich aan zijn woorden en is de volgende Galaxy Note inderdaad beter en veiliger. Na de woorden van Koh, komt het eerste echte “nieuws” over de Note 8 via de Chinese blog wereld. Er zouden namelijk technische tekeningen van het toestel zijn opgedoken. Ook zouden zogenaamde insiders meer informatie hebben over de specificaties.

Samsung Galaxy Note 8 schetsen

Op de schetsen is de voorkant van het toestel te zien en daarnaast ook de boven- en onderkant. Met een rode stift lijken aan de zijkant van het toestel aantekeningen te zijn gemaakt voor waar knoppen zouden zitten. Aan de linkerkant zullen dit waarschijnlijk de volumeknoppen zijn met daaronder de speciale Bixby knop. Aan de onderkant van de Note is een opening zichtbaar, welke vermoedelijk bedoeld is om een s pen in op te bergen. Ook is een USB-C poort te zien, naast de goede oude 3.5mm audio jack. De bovenkant van de Note 8 is uitgerust met een SIM/microSD gleuf. De voorkant wordt voornamelijk ingenomen door het display met aan de bovenkant twee camera’s. Eén van deze camera’s zou bedoeld zijn om het gezicht van de gebruiker te scannen

Display

Volgens de geruchten zou het toestel komen met een 6.4 inch super AMOLED display met een 4k resolutie. Wat de processor betreft, geven de insiders aan dat de Note 8 aangestuurd zal worden door een Snapdragon 835 of een Exynos 9 chipset. Opvallend is dat een Exynos 9 chipset officieel nog niet eens aangekondigd is. Het enige dat op de chipset zou kunnen duiden is een vermelding van een Exynos 9810 processor. Deze werd gevonden op het LinkedIn profiel van een test ingenieur. De processor zou gecombineerd worden met 6GB RAM en tot 256GB opslagruimte.

Bron: CNbeta (vertaald)

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters