'Screenshots BlackBerry 10.2 lekken uit'

Screenshots van de volgende grote BlackBerry OS update, versie 10.2.0.483, laten nieuwe functies zien in het syteem. BlackBerry 10.2 zal toast-notificaties gaan ondersteunen binnen apps.

De screenshots zijn gepubliceerd op het forum van CrackBerry. De screenshots laten een aantal wijzigingen zien in het vernieuwde systeem van BlackBerry. Zo is te zien dat de software die op de Q10 draait versie 10.2.0.483 heeft mee gekregen. Daarnaast valt op dat er notificaties binnen apps zullen komen dankzij de update. Deze zogenaamde toas-notificaties worden aan de bovenkant van het scherm weergegeven waarna erop getikt kan worden om de notificatie te openen.

Ook is te zien hoe er gelijk op een BlackBerry Messenger bericht gereageerd kan worden, ondanks dat men nog in een andere app zit. Ook zit ondersteuning voor Wifi Direct ingebouwd in de nieuwe software. Daarnaast zullen er nog een tal van kleine wijzigingen in de software doorgevoerd worden zoals de optie om meerdere alarmen in te stellen. De software zal op termijn naar de BlacKBerry Z10, de Q10 en Q5 gaan komen middels een draadloze update. Onduidelijk is echter nog wanneer dat precies zal gaan gebeuren, volgens de geruchten voor het eind van het jaar.

BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hallon -

    Blackberry lijkt het een stuk beter te snappen dan Microsoft. Als Windows Phone ook zo vaak zou worden geüpdate met nuttige functies…

    Echt veelbelovend hoe BB te werkt gaat met updates, ik hoop dat ze de kans krijgen om van BB10 een beetje een succes van te maken.

    1. Danijel -

      Ik vind BB10 sowieso wel fijn in gebruik. De hardware blijft een beetje achter, maar de kwaliteit van de apps vind ik persoonlijk beter dan van Windows Phone 8.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters