'Screenshots BlackBerry 10.2 lekken uit'

Screenshots van de volgende grote BlackBerry OS update, versie 10.2.0.483, laten nieuwe functies zien in het syteem. BlackBerry 10.2 zal toast-notificaties gaan ondersteunen binnen apps.

De screenshots zijn gepubliceerd op het forum van CrackBerry. De screenshots laten een aantal wijzigingen zien in het vernieuwde systeem van BlackBerry. Zo is te zien dat de software die op de Q10 draait versie 10.2.0.483 heeft mee gekregen. Daarnaast valt op dat er notificaties binnen apps zullen komen dankzij de update. Deze zogenaamde toas-notificaties worden aan de bovenkant van het scherm weergegeven waarna erop getikt kan worden om de notificatie te openen.

Ook is te zien hoe er gelijk op een BlackBerry Messenger bericht gereageerd kan worden, ondanks dat men nog in een andere app zit. Ook zit ondersteuning voor Wifi Direct ingebouwd in de nieuwe software. Daarnaast zullen er nog een tal van kleine wijzigingen in de software doorgevoerd worden zoals de optie om meerdere alarmen in te stellen. De software zal op termijn naar de BlacKBerry Z10, de Q10 en Q5 gaan komen middels een draadloze update. Onduidelijk is echter nog wanneer dat precies zal gaan gebeuren, volgens de geruchten voor het eind van het jaar.

BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 
BlackBerry 10.2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hallon -

    Blackberry lijkt het een stuk beter te snappen dan Microsoft. Als Windows Phone ook zo vaak zou worden geüpdate met nuttige functies…

    Echt veelbelovend hoe BB te werkt gaat met updates, ik hoop dat ze de kans krijgen om van BB10 een beetje een succes van te maken.

    1. Danijel -

      Ik vind BB10 sowieso wel fijn in gebruik. De hardware blijft een beetje achter, maar de kwaliteit van de apps vind ik persoonlijk beter dan van Windows Phone 8.

Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters