'Screenshots Google Music komen uit'

Op een Spaanse website zijn screenshots gepubliceerd van Google Music. De dienst zal aanstaande woensdag aangekondigd worden en duidelijk is dat elke dag een gratis liedje te downloaden zal zijn via de dienst.

Vlak voor het weekend wist Google de Amerikaanse pers uit te nodigen voor een evenement die aanstaande woensdag 19 november zal gaan plaatsvinden in Amerika. Het thema van de persconferentie is muziek en naar alle waarschijnlijkheid zal Google op die dag dan ook haar concurrentie bekend maken van iTunes. De dienst zal naar alle waarschijnlijkheid Google Music gaan heten en zal vergezeld worden met een speciale sectie in de Android Market.

Inmiddels zijn er van die sectie screenshots gelekt via een Spaanse website. Op de screenshots is te zien dat de applicatie uiteraard veel op de Android Market lijkt. Daarnaast zullen consumenten elke dag een gratis nummer kunnen downloaden via de muziekwinkel van Google. Daarnaast kunnen gewoon albums van artiesten en losse nummers aangekocht worden voor een wisselende prijs. Een los nummer bij iTunes kost 99 cent, maar dat zal bij de Google Music voor elk nummer verschillend zijn.

Ook gaan er geruchten dat Google niet alle grote muziekmaatschappijen heeft meegekregen in een deal. Zo zal naar verluidt muziek van Sony Music niet aanwezig zijn in de store en ook Warner Music Group heeft geen deal met Google. Hierdoor zullen veel grote artiesten niet beschikbaar zijn in de muziekwinkel van Google.

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Angelo -

    Offtopic, Vind dat Google een beetje lang wacht met de Galaxy Nexus in de schappen te plaatsen. Apple kondigd begin oktober de 4s aan en +-3weken later licht hij in de winkel. Nokia kondig op 26 oktober de Lumia aan en licht 99% zeker over 5 dagen in de winkel.. beide 3 weken. Google heeft nu bij 4 weken geleden de Nexus aan gekondig en als jobs niet was overleden nog eerder. Naar mijn idee willen ze de mensen al vast lekker maken net als hierboven, maar laat het product lang op zich wachten. De huidige Nexus s gebruikers moeten zelfs nog een aantal weken langer wachten op ICS.. kan niet naar mij idee!! Heb niets tegen Google want gebruik twee android devices!

Super Mario Run

Grote update voor Super Mario Run uitgerold: dit is er nieuw lees verder

Flappy Bird iOS 11 apps

Deze vijf klassieke must-have apps werken niet meer op iOS 11 😔 lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters