'Screenshots Google Music komen uit'

Op een Spaanse website zijn screenshots gepubliceerd van Google Music. De dienst zal aanstaande woensdag aangekondigd worden en duidelijk is dat elke dag een gratis liedje te downloaden zal zijn via de dienst.

Vlak voor het weekend wist Google de Amerikaanse pers uit te nodigen voor een evenement die aanstaande woensdag 19 november zal gaan plaatsvinden in Amerika. Het thema van de persconferentie is muziek en naar alle waarschijnlijkheid zal Google op die dag dan ook haar concurrentie bekend maken van iTunes. De dienst zal naar alle waarschijnlijkheid Google Music gaan heten en zal vergezeld worden met een speciale sectie in de Android Market.

Inmiddels zijn er van die sectie screenshots gelekt via een Spaanse website. Op de screenshots is te zien dat de applicatie uiteraard veel op de Android Market lijkt. Daarnaast zullen consumenten elke dag een gratis nummer kunnen downloaden via de muziekwinkel van Google. Daarnaast kunnen gewoon albums van artiesten en losse nummers aangekocht worden voor een wisselende prijs. Een los nummer bij iTunes kost 99 cent, maar dat zal bij de Google Music voor elk nummer verschillend zijn.

Ook gaan er geruchten dat Google niet alle grote muziekmaatschappijen heeft meegekregen in een deal. Zo zal naar verluidt muziek van Sony Music niet aanwezig zijn in de store en ook Warner Music Group heeft geen deal met Google. Hierdoor zullen veel grote artiesten niet beschikbaar zijn in de muziekwinkel van Google.

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters