'Screenshots Google Music komen uit'

Op een Spaanse website zijn screenshots gepubliceerd van Google Music. De dienst zal aanstaande woensdag aangekondigd worden en duidelijk is dat elke dag een gratis liedje te downloaden zal zijn via de dienst.

Vlak voor het weekend wist Google de Amerikaanse pers uit te nodigen voor een evenement die aanstaande woensdag 19 november zal gaan plaatsvinden in Amerika. Het thema van de persconferentie is muziek en naar alle waarschijnlijkheid zal Google op die dag dan ook haar concurrentie bekend maken van iTunes. De dienst zal naar alle waarschijnlijkheid Google Music gaan heten en zal vergezeld worden met een speciale sectie in de Android Market.

Inmiddels zijn er van die sectie screenshots gelekt via een Spaanse website. Op de screenshots is te zien dat de applicatie uiteraard veel op de Android Market lijkt. Daarnaast zullen consumenten elke dag een gratis nummer kunnen downloaden via de muziekwinkel van Google. Daarnaast kunnen gewoon albums van artiesten en losse nummers aangekocht worden voor een wisselende prijs. Een los nummer bij iTunes kost 99 cent, maar dat zal bij de Google Music voor elk nummer verschillend zijn.

Ook gaan er geruchten dat Google niet alle grote muziekmaatschappijen heeft meegekregen in een deal. Zo zal naar verluidt muziek van Sony Music niet aanwezig zijn in de store en ook Warner Music Group heeft geen deal met Google. Hierdoor zullen veel grote artiesten niet beschikbaar zijn in de muziekwinkel van Google.

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Music

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters