'Screenshots van de Samsung Galaxy S IV laten aangepast TouchWiz-interface zien'

Via Israel zouden screenshots naar buiten zijn gekomen die gemaakt zouden zijn met een Samsung Galaxy S IV. De screenshots laten wijzigingen zien in het TouchWiz UI van Samsung dat met het nieuwe vlaggenschip mee geleverd zal gaan worden.

De gepubliceerde screenshots laten een nieuwe interface zien die wat simpeler over komt. Allereerst valt op dat het NFC-logo en het 4F-logo aan de bovenkant van de screenshots. Dit zou erop kunnen duiden dat, mits de screenshots echt afkomstig zijn van een Galaxy S IV, het toestel over een NFC-chip standaard zal gaan beschikken en over een LTE-modem. Uit de screenshots blijkt ook dat het scherm een PPI van 480 heeft en een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarmee komt het formaat van het scherm uit op 5″. De camera van het toestel zou een 13-megapixel sensor mee gaan krijgen, aldus de screens. De processor van het toestel zou op 1.7GHz zijn werk gaan doen en is een quadcore-processor.

Wat opvalt is dat de interface van het toestel wederom aangepast is. Allereerst is de menu-opbouw van deze vernieuwde TouchWiz-interface anders. In het menu zijn nu tabjes aan de bovenkant te zien voor de verschillende onderdelen. Ook is te zien dat de icoontjes aangepast zijn en dat alles wat strakker uit ziet en overzichtelijker in het menu. Ook onderschrijven de screenshots dat er een Smart Scroll in het toestel verwerkt zit en een Smart rotation. Het toestel zal op basis van de kanteling het scherm roteren. De Smart Pause-functionaliteit pauzeert een video zodra je ogen niet meer naar het scherm kijken.

De overige specificaties van de Galaxy S IV waren al eerder vermoedelijk uitgelekt. Het toestel zal 2GB aan ram mee gaan krijgen en zal op Android 4.2 gelijk al gaan lopen. Samsung zal de smartphone volgende week op 14 maart in New York bekend gaan maken tijdens een grootse persconferentie. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Samsung Galaxy S IV screenshots 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV screenshots 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters