Screenshots van de Sony S1 en S2-tablets komen uit

Sony heeft kortstondig een support pagina online gezet voor haar twee nieuwe tablets, de S1 en de S2. Op de pagina waren screenshots te zien van het Android 3.2 OS dat Sony zelf heeft aangepast naar eigen smaak.

Producent Sony had een paar uurtjes op haar website een pagina online gezet met net iets te veel informatie over de S1 en de S2-tablet, zo meldt Carrypad. Op de site stonden een paar handleidingen voor de tablets en walktroughs voor hoe men de tablets dient te gebruiken. Sony laat echter weinig informatie los over beide tablets en heeft dan ook de site snel offline gehaald toen het haar eigen fout in de gaten kreeg. De producent probeert mondjesmaat een hype rondom de tablets te genereren door langzaam maar zeker meer informatie vrij te geven van de apparaten.

Uit de screenshots van Sony zelf blijkt dat de tablets geleverd gaan worden met Android 3.2. Daarnaast heeft de producent een eigen skin over het Honeycomb OS geplaatst dat vooral goed terug te zien is in het witte menu. Ook heeft Sony een paar eigen apps toegevoegd aan het OS zoals de WiFi connection tester om zo gemakkelijk een wifi-verbinding op te zetten. Ook is de muziekapplicatie van eigen design. Zo kan de app aan de hand van je stemming een muziekgenre afspelen en deze functionaliteit noemt Sony dan ook SenseMe. Het OS op meerdere punten aangepast en door ontwikkeld door Sony waardoor het er naar uit ziet dat de Japanner de eerste is die met het Honeycomb OS aan de haal is gegaan.

De tablets zullen dit najaar de verkoop in gaan volgens de producent. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat Sony de tablets officieel tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal gaan introduceren. De beurs is van 1 september tot en met 5 september in de Duitse stad toegankelijk en All About Phones zal ook daarbij aanwezig zijn.

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters