Screenshots van de Sony S1 en S2-tablets komen uit

Sony heeft kortstondig een support pagina online gezet voor haar twee nieuwe tablets, de S1 en de S2. Op de pagina waren screenshots te zien van het Android 3.2 OS dat Sony zelf heeft aangepast naar eigen smaak.

Producent Sony had een paar uurtjes op haar website een pagina online gezet met net iets te veel informatie over de S1 en de S2-tablet, zo meldt Carrypad. Op de site stonden een paar handleidingen voor de tablets en walktroughs voor hoe men de tablets dient te gebruiken. Sony laat echter weinig informatie los over beide tablets en heeft dan ook de site snel offline gehaald toen het haar eigen fout in de gaten kreeg. De producent probeert mondjesmaat een hype rondom de tablets te genereren door langzaam maar zeker meer informatie vrij te geven van de apparaten.

Uit de screenshots van Sony zelf blijkt dat de tablets geleverd gaan worden met Android 3.2. Daarnaast heeft de producent een eigen skin over het Honeycomb OS geplaatst dat vooral goed terug te zien is in het witte menu. Ook heeft Sony een paar eigen apps toegevoegd aan het OS zoals de WiFi connection tester om zo gemakkelijk een wifi-verbinding op te zetten. Ook is de muziekapplicatie van eigen design. Zo kan de app aan de hand van je stemming een muziekgenre afspelen en deze functionaliteit noemt Sony dan ook SenseMe. Het OS op meerdere punten aangepast en door ontwikkeld door Sony waardoor het er naar uit ziet dat de Japanner de eerste is die met het Honeycomb OS aan de haal is gegaan.

De tablets zullen dit najaar de verkoop in gaan volgens de producent. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat Sony de tablets officieel tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal gaan introduceren. De beurs is van 1 september tot en met 5 september in de Duitse stad toegankelijk en All About Phones zal ook daarbij aanwezig zijn.

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Sony S1 en S2 screenshot

 

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters